Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Branices juce jarane...
4:1 za Real
RIBERY O MANDŽUKIĆU 'Svaki napadač na svijetu trebao bi se ugledati na Mandžukića. Nikad u životu nisam vidio napadača s tolikim radijusom kretanja, nevjerojatno je koliko puno pretrči za vrijeme utakmice te koliko radi za momčad. Puno odradi u defenzivi, oduzme dosta lopti i još stigne zabiti. Sretan sam što ga imamo'', kazao je Ribery, najbolji nogometaš protekle sezone po izboru UEFA-e.Na pitanje Riberyju o Džeki rekao je da je solidan igrač,ali da nije ni do koljena prvom napadaču bavarskog giganta Bayerna,Mandžukiću. Uefa.com
kakav si ti golub
"Vjerujem pa pa pa, ne vjerujem pa pa...."
1. Neuer je proglasen najboljim golmanom na svijetu 2. Samo budale i navijaci reala misle da se Neuer stvarno povrijedio.
Najbolji golman na svijetu, pred njim je jedna pre pre pre pre jaka odbrana :)
Mandžukić ili Modrić jedan hrvat u finalu navijam za mandžu