Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
manuel misli da je u skolskoj reprezentaciji izgleda, u biznisu nema emocija jarane dok valjas valjas kad vise ne valjas raus i to je to.
Toni Topalovic nije otpusten zbog toga sto ne valja, nego zbog neslaganja sa trenerom, koji ipak nebi trebao da se mjesa u posao trenera golmana.
Bracu zena naguzila,pa sad frustriran,ošla s drugim
'razlog tjeranja'? Tjera se stoka -krave,ovce na ispašu npr.Tjerati se mogu i divlje životinje, međusobno, pored domaćih kad rade na produženju vrste,stvaranju potomstva.Ovog novinara što ovako pise ne treba otjerati,nego mu treba organizovati neki kurs bosanskog, srpskog ili hrvatskog jezika.Ako ni to ne bi dalo rezultate, onda mu treba dati otkaz i uputiti na prekvalifikaciju
Neuer je Pedercina 100%
Ima tu nesto vise, da ne kazem dublje ...
Hoće se braco zavaditi sa pola Njemačke
ne rise Neuer,sta je puta Bayern stao iza tebe poslije silnih povreda sad si stavio tog nekog trenera ispred kluba,ne ide to tako Manuele
Sta ocekivas od covjeka koji je zaboravio odakle je,djeci nije dao nijedno makar balkansko ime
A staa ti oCekiVAs od svog komentara? Bolan, bolan... 😩
Ne sikiraj se Manuele, Hasan je vazda bio pakšu...
Neuer najbolji golman na svijetu , govori iz duse, ovi se iz kluba , neznaju sta rade...
Izvini, da nisi slucajno Safet iz Zavidovica?