Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ste gledali Ligu prvaka Bayern-Inter vidjeli ste kakav je Gomez igrač.Nebi on ni u Bayernu igrao da je Ivica Olić zdrav.
u pričuvama. jel to nesto kao subtitutes . al dobro nije bitno kojim jezikom govoris tazumijemo te mi. a shvatam ja tvoju politiku, ono man utd veci klub. ali ako je u bayernu onda je i u repki blizi i bolje ce se razigrati sa sairacima iz reprezentacije. a sto se tice da gomez nemoze u man utd onda si smijesan. doduse nisam skontao kad su neki dan pisali da bayern hoce onog starohana berbatova. ne bi ga ni djaba.
Gomez ne bi mogao igrati u Man. unitedu ?????? koji si ti kreten od covjeka P.S. de mi reci umjesto koga bi Park, Valencia ili Nani igrali u Bayernu ? mozda umjesto Riberya ili Robbena ....? hahahahahahahahhaahahahah,,, POKLOPI SE !
Rekao sam veći je Man Utd zbog toga što neki igrači koji igraju u prvih 11 Bayerna nebi možda bile ni pričuve u ManU.Kao što su:Pranjić,Gomes...A ManU vodi legenda Sir Alex Ferguson i prema tome Manu je u prednosti.
A po cemu je to ManU veci klub od Bayerna...
postujem i ja sve ljude svijeta al ti si kreten glupi
Poštujem i Bayern i Man Utd,ali da sam na mjestu Neuera izabrao bi Man Utd.Oba su u svojim ligama najveći,ali ipak je Man Utd veći od Bayerna.U Bayernu igra par igrača u prvih 11 koji u Man Utd nebi ni u pričuvama bili.Prema svemu tome ako bi birao \"crvene vragove\" bi izabrao.