Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba opet uvesti intertoto kup jer "velikani" poput manchestera i milana nece drugacije vidjeti evrope.
dobro jutro Kolumbo
Tako i treba svakom idiotskom klubu koji je spreman bacati tolike milione na nekakve "zvijezde" umjesto da ulaže u omladinske pogone i razvoj sopstvenog kadra.
da su oni bar kupovali zvijezde pa hajde. vec kupe ballotelia koji satra disciplinu u klubu i nekako su uvijek kupovali igrace koje nisu mogli uspjeti u svom klubu: robinha, ronaldinha, kaku, itd... uz to im daju veliku platu i onda i nemas sta. talijanski fudbal polako propada jer nisu na vrijeme uspostavili neki red. malo juventus se jos drzi ali i to je tanko.
@lik5 oni su prodali kaku kada je bio proglasen najboljim igrem na svijetu. a vratio se nakon par godina kada nije vise bio onakav kao prije. ibra je dobar napadac i pokazao se u milanu ali sto su ga onda prodali? da se to radi o nekom srednjem klubu razumio bi ja to kupiti igraca jeftino i prodati ga skupo. ali milan je bio nekada klub koji je bio glavni favorit chempions lige i njemu ne ide u prilog prodavanje najboljih igraca na vrhuncu karijere. sve je to fino i zaradili su para ali gdje su sada? sto sada ne prodaju igraca za 70 mil? ja se sjecam generacije sa sevcenkom kada su gazili pred sobom a sada su jedva 11. u italiji i zaostaju 20 bodova od mjesta koji vode u ligu prvaka. i onda im najjace pojacanje honda, nemirni balloteli, i istroseni kaka. daj molim te
tipičan dokaz da je nogomet postao biznis. ko ima para i ulaže ima se čemu nadati, ko nema igrat će seoske lige.
Vice da mu se ne svidja novi Topalkov album?
*Bice