Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpuno pogresna postava i taktika Arsenala. Belerin desno,Gabriel umjesto Pera,Walcott umjesto Girouda ili Ox-a...necu dalje... Katastrofa!
volio bi znati zasto je wenger jos u arsenalu...
Cech me out?
Bolje bi im bilo da su ostavili Ospinu na golu, a doveli Dzeku umjesto ovoga panja Girouda.
ako bilic misli da treba ispasti iz evrope da osvoji tek prvu utakmicu u ligi, onda se za***. vec ga je ufatio kretenski engleski mentalitet. cestitke west ham united
al jos gori su ovi chelseajevi navijaci koji navijaju za chelsea tako sto navijaju za arsenal.. a nisu ni oni nista bolje poceli, nit je onaj kurcoa ista bolji od cecha
Gle o startu u Premijershipu im puno toga ovisi,mogu na kraju ti bodovi faliti za ostanak,a i važno je dobiti prvu jer se to odražava na samopouzdanje . Englezima tradicionalno nije važna Europska liga,pa je igraju sa drugom momčadi . Ko prati ,razumije. Oni se moraju spremati za utakmice protiv Arsenala ,Manchestera,Chelsea....i sl.,a tipa klubovi iz Hrvatske ili BiH lige za utakmice poput slaven belupa i slično.
Sa Vengerom Arsenal nikad prvak nece biti.
ja kolko se sjecam arsenal je s vengerom bio prvak vise puta, i to s titulom bez poraza ;)
Kako bi ja njima za poraze kresao primanja. Mislim da je sve do trenera, Arsen je za penzije.
BILI I OSTALI MALI KLUB,TU NEMA NEKE PRETJERANE FILOZOFIJE
koja je ovaj ceh postao provalija
Pa nije murinjo tolka budala. Uvalio istrosenog igraca naivnom wengeru za 14mil, doveo Begu i to jos ustedio koji milion.
Kad je Arso zadnji put kupio igraca koji mu je valjo?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)