Bez potvrde
48

Nervoza na konferenciji za medije, Bajević komentarisao današnji "sukob" s Misimovićem

K. H.
Dušan Bajević i Zvjezdan Misimović
Dušan Bajević i Zvjezdan Misimović
Selektor nogometne reprezentacije BiH Dušan Bajević i tehnički direktor Zmajeva Zvjezdan Misimović nisu imali sukob uoči utakmice protiv Italije, tvrdi sada već bivši selektor našeg A tima.
Na početku konferencije za medije novinari su odmah pitali selektora Bajevića da li je došlo do sukoba sa Misimovićem, a iako se odgovor na početku pokušao izbjeći, tražeći da se pitanja postavljaju o utakmici s Italijom, selektor je zatražio riječ i kratko odgovorio.

"Ništa se nije desilo, samo smo razgovarali", rekao je Bajević.

Naime, uoči utakmice protiv Italije pojavila se informacija da su se Bajević i Misimović obračunali zbog sinoćnjih izjava tehničkog direktora.

Podsjećamo, legendarni veznjak naše reprezentacije, a koji se priključio Zmajevima prije tri godine, za portal Klix.ba komentarisao je svoj rad, ali i odluke Nogometnog saveza koji smatra najvećim krivcem za veliku krizu.

Misimović je istakao nezadovoljstvo odlukama čelnika Saveza, zatim da su mu iza leđa pripremali razrješenje s funkcije, ali i brojne druge probleme poput situacija s Demirovićem, Prosinečkim, opremom, spiskovima, Ahmedhodžićem...