Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
akontacij za službeni put uredno isplaćena
Ljudi samo što je on na funkciji ne znači da ne može otići pogledati utakmicu reprezentacije. De se malo sredite. Nije samo do Nikšića to što je država propast, nije on jedini krivac, ali i on ima pravo isto ko i svi drugi da ode na utakmicu. To što on ima para, treba da provjeravaju oni koji su za to zaduženi i da to rješavaju po zakonu, oni su jedini krivci u ovoj državi. Sud, tužilaštvo!!!
Čuj federalni premijer nije kriv za stanje u državi, aj ne seri!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad vidim ove ugojene budjovane. I to pred utakmicu. Dobijem proljev. Ko da nas neko namjerno provocira. Sklanjajte ove baksuze s portala da nam ne ureknu tekmu.
vidi NEEKE TRENERKE sto se opustio.e ovo ti je zadnja od nasih para.PUU OLOSU
Ma super si ti prognozer. Kakav prognozer, takav i politicar. NIKAKAV.
Nadam se da nisi igrao kladionicu Nikshicu:-)
jel ti to Grabovica dao karte ili su kupio na račun države????
BEGIC LOPOV O KRIMINALAC jos uvijek predsjednik NSBiH i dalje potkrada Savez placajuci troskove Niksicu i ostalim SDP-ovcima i tako osteti budzet Saveza i pokrade sve kao i aerodrom zbog cega ima krivicnu prijavu....
da li je ko privatno lice kupio ulaznicu za mec, avionsku kartu i to, ili je ko premijer federacije BiH, tj. o nasem trosku tamo?!?
..........a tko to plaća molim vas...........otišao čovjek na utakmicu........legitimno, ali neka si plati sam, ima para........jedino ako ne računa da je manje šteta za državu ako je vani nego u državi...........
Ima kredit od IMF i MMF, za nijhovo setanje koje nema smisla ima novca, za za obicnog naroda nema.
Slab si i politicar,ne znam kome pade na pamet da tebe za nesto pita lopove.
Nermin Nikšić: "Narode, hvala za novac i priliku da gledam utakmicu, a vi se snađite, k'o i do sad".
Kako ga nije stid otići na utakmicu,,,što će ga biti stid,,,jedino ovako je i vidio svijeta na trošak poreznih obveznika,JADU JADNI A NAROD GLADAN....nisam pristaša SBB
Još malo Nikšiću pa nećeš imat VIP ložu
a i los si politicar,Nermine.hvala Bogu pa jos malo i gotovo sa tobom
Slab si i kao političar.
slab si prognozer, AL' SI ZATO LOPOV PAR EKSELANS.
To smo mu mi "kupili" kartu za utakmicu.
Bolje bi bilo Nikšiću da se nisi pokazivao u javnosti. Trebao si se sakriti od kamera. Narod je gladan, a ti prkosiš iz Jerusalima. Kakva sramota! Nisi ostavio BiH u kojoj teče med i mlijeko i uputio se tako bezbrišno, vedro i nasmijano da bodriš našu repku. Ovo je naša repka, nemaš ti nikakvo pravo na nju! Smući mi se kad te vidim!