Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zna recenicu sastavit, sto bi dolazio
Kakav neprofesionalizam.
Hahaa
Ovaj glupani nije ni S od sportskog radnika. Nikada nakon poraza nije čestitao protivniku, nego je uvijek pokušavao da umanji pobjedu.
Nije on odbio doci zato sto smatra da su osteceni , vec iz razloga sto nije mogao naci nikakvo opravdanje.
Novinarne generalno treba govnjivom motikom.
Cestitke za Mulalica, ako nista drago mi je sto nas je on otresao.
Basicu podrzavao sam te, al idi ko Boga te molim, vidis da te ne ide
Lik ni Rudar iz Han Bile ne bi mogao trenirat da nije kao što jest tačka
Jok doce ti sa zagrljajom i donjet cokoladu
Neka neko izbusi sve mikrofone na press konferencijama
Seoska varalica!
On prima platu a zeljo samo tone dublje i dublje...jel ta uprava toliko glupa i nesposobna. Da otkaz da ovom DEGENU...,,🫣🫣🫣
Ja kad se sjetim dok su dres Sarajeva nosili Adis Jahovic i drustvo, tad je upravo on izjavio da u Sarajevu je situacija takva da u frizideru imaju samo virsle..Eh sad gospodime Basicu reci ljudima vec jednom sa NEMATE PARA NI ZA VIRSLE..Cak su vam i sijalice pregorile u friziderima..
Veliki strucnjak 😂
nije sposoban ni prosto proširenu rečenicu sastaviti, tako da je samo mogao ponovo dati ostavku. očigledno im je zvijezda 09 vrh vrhova, a Igman je opravdao svoju ulogu favorita.
Ma i bolje
Sta ocekivati od komleksasa??
Komleksasa seljacino, a?
uciti uciti sarajevski foliranti