Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gazi Cigane mamu im smrdljivu hebem!
Klipane ne prdi. Priznaj poraz sportski. A ne tamo napadate roditelje sa decom. grobari ste poznati po tome da napadate samo pristalice.
Genocidna posla, divlji narod...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
STA CES KAD SU DIVLJACI JARANE MOJ
A Lech ste vec zaboravili? Licemeri
NISAM ZABORAVIO PRAVO SAM UMORAN SAD CU LECH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Akcijanje po zapadu... vec vidjeno od miseva.. kada treba stati na crtu ekipama sa Severa, nigdje ih..hvatamo ih po livadama oko Beograda... "hunterse" nismo mogli pohvatati po Ubu..
klasicna akademska razmijena misljenja
Sto serete s komentarima, na svakom derbiju bude belaja pa i kod nas kad igraju Sarajevo i Zeljo. A opste je poznato da je ludnica kad je beogradski derbi i logicno je da ce biti belaja, samo uporedite da je Beograd ko jos jedno Sarajevo s milion stanovnika i zato i budu ovako pune tribine i svi ti belaji
sta srbi rade na bosanskom sajtu ? o.O
Ocekujem da NSBIH zbog ovih nereda u susjednom Beogradu novcano kazni FK Sarajevo a i FK Zeljeznicar. Posto je ocito da su im ta dva kluba trn u oku, pogotovo Sarajevo kako se dokopalo stranog kapitala, kaznjava ih se za sta treba i za sta ne treba.
Ma kakva tuca. To je kulturno-umetnicki performans.
...najbolji način riješavanja problema sa navijačima....i najjeftiniji....međusobno istrebljenje...
Curice se karaju vragu sire noge za par stotina eura i par grama droga
Kvart, malo dikice ljekarna pikice gutaj sve po redu brzo do neba slikice
Stara skola kreka rokanje apoteka deset vrecica kila metaprena me ceka
Kad tad, svi mi pred istoga Boga dodjemo a vrag u medjuvremenu dodje po svoje zato pusti vraga
Ja se mozda jesam napusio, al to nije razlog da se opet ne zapali.
naravno da moze jarane moj
Kap kise u okeanu, za kafanu na Balkanu, koga briga, ko nocas place, sipaj nek boli jos jace...
Malo vina, malo dima, puno tuga u ocima.
tuge*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Smrdiji stanje redovno, zdra'o!
Jesi pametan...šteta što nisi malo pametniji da nam jedan takav kalibar intelektualca i veličine upravlja državom, gdje bi nam kraj bio?! Terapiju pij redovno, na vrijeme - kako smo se dogovorili, nemoj preskakati doze. I zapamti - prije prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upijte svog liječnika ili apotekara.
Grobari bolji za klasu
hahhahahahhahahahha