Massimiliano Allegri
0

"Nema razloga za uzbunu"

Totalsport
Massimiliano Allegri (Foto: AP)
Massimiliano Allegri (Foto: AP)
Drugi su uzastopni prvenstveni remi, nakon domaćeg protiv Udinesea (4-4), odigrali nogometaši Milana. U nedjelju su, u posljednjem dvoboju 20. kola Serije A, odigrali 1-1 kod 18-plasiranog Leccea.

Trenera Massimiliana Allegrija taj razočaravajući rezultat nije naročito uzbudio. Uvjeren je da njegova ekipa nije u krizi.

"Normalno je da tokom sezone imate pobjedničkih perioda, kao i onih manje pozitivnih, u kojima ste kažnjeni pri prvoj pravoj prilici koju vam protivnik stvori. Mislim da nema nikakvog razloga za uzbunu. U prvom nam poluvremenu Lecce nije stvorio nijednu opasnu situaciju. Nisu nam došli blizu 16-ercu", rekao je Allegri nastavivši:

"Šteta je što smo izgubili ova dva boda. Nismo bili spektakularni, ali smo nakon vodećeg kola igrali dobro. Na kraju utakmice Lecce je zamijenio tri igrača i malo smo se pogubili pri markiranju suparnika primivši gol pri prekidu."

Na pitanje o Ibrahimoviću, koji je zabio jedan od najljepših golova u karijeri, fantastičan volej-lob lijevom nogom s više od 20 metara, Allegri je kazao: "Uvijek nastojimo iscrpsti što više iz njegovih kvaliteta. Danas je zabio fantastičan pogodak."