Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si genije....kakvu ekipu imas a sta radis. Pratiti City sa onakvim igrackim kadrom je za svaku pohvalu. Divim ti se....
United je strasan, sa ovakvim sastavom pravi ovakve rezultate, u historiji fudbala je samo jedan trener SAF Glory glory man united :)
Kupite Džekuuuuu !!!
I opet ces uzeti titulu ser Alex :))
Samo je jedan Sir Alex, nogometni mastermind. On stvara igru, rezultate, pobjede i trofeje. Nitko ne smije biti veći od Uniteda i kad dođe to toga Sir ga nalapushi iz tima, zato i jesu najjači kolektiv u EPL-u, zna se šta je čija uloga, šta se smije a šta ne a najjači su kad ih otpišu u što se sami godinama uvjeravamo.
kretenu list ti je ispod koljena iza, dje ti zivis
na nozi, malo ponovi biologiju iz srenje i osnovne :)
\"...a na poluvremenu sam morao iz igre izvaditi i Jonnyja Evansa koji je povrijedio mišić lista...\" MIŠIĆ LISTA, wtf!? Koji je to dio tijela!?
ako Dzeko ne igra onda neka United digne prvenstvo
pa ljudi na kraju sezone united osvaja titulu to je vise nego ocigledno ;)
Zabar kaze i njemu fale jos desetorica tipa \"balo & silva & aguero-nedamo nikome loptu igraca\" da bi se mogao ukljuciti u borbu za titule, majku mu zabarsku..
lik se samo zali pa igraj jarane kupi igrace sta se samo zalis