Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majstore, neka ti je vječni rahmet...
Svi u napad jedan je Haše!
Neznam ništa o Asimu Ferhatoviću Hasetu samo jedno znam,raja i narod kažu: \"JEDAN JE HASE\" !!!
ja nikad cete neču shvatiti:-) Stide se sopstvene države i sopstvenih heroja. vozdra
a ti si majmune prenapuhani kondom koga su zlostavljali u djetinjstvu..
ma lik je prenapuhan. ovakvi danas igraju u olimpiku...
jarane ako si vaspitan moras biti kompetentan da komenntarises o hasetu u to vrijeme jedino je bio garinca i puskas u stanju driblati 14 igraca i dati gol svi su treneri dobijali otkaz zato sto nisu znali koje hase suvi list haj vozdra
Samo da se znate da pjesma \"Nedelja kad je otisao Hase\" nije pjesma o Hasetu, nego o Titu.
nek je pogino u pravo vrijeme! ... ..ko svjetski covjek..bolje nego da je doceko agoniju u BIH ...onako je umro u neznanju..i ostao legenda..il bi se dje ispalio u inostranstvo pa bi ga ovdje prozivali i j* mu majku..il bi poginuo. .ovako ni tamo ni vamo..jednostavno legenda veliki sportista!
alarahmetli hase je bio planetarna zvijezda sarajeva ja sam u njegovu cast jedini u ameriki org 7 memorijalni turnira u stlouisu da se zna mirsad ahmetkadic iz tesnja selam hasetovoj familiji
Neka ti je vječni rahmet ASIME FERHATOVIĆU.U Tvojim majstorijama je uživao i moj rahmetli otac,čak pomalo i ličite.Tvoje SARAJEVO TE PAMTI I VOLI ZAUVIJEK.POZDRAV HORDAMA I PITARIMA.PROLJEĆE JE NAŠE:)
sljedeci put kad citate nesto o Hasetu , USTANITE ,,, nakon citanja, duboki naklon !!!! Jedan je Hase !!!
Crknite mali plavi!!!
Titula za Hasetov 77 rodjendan!
samo da se zna pjesmu sam napiso Titi dragom, posto i dan danas ima budala koje misle da pjevam nekom prosjecnom torpedasu... hase je mali ko i cevap sto je pravio. Volim Zelju!