Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džeke su stara porodica iz Gacka isto kao i Tanovic,Fazlagic,Pašić,Saric itd.Može biti da je porodica Džeke otišla u Doboj nekada davno ali je korjen iz Gacka sto znaci gospodo draga da je Džeko kad smo već kod toga HERCEGOVAC!
Nebi sa da skrecem sa teme i sa hvale koju je Dzeko zasluzio poodavno ali nesto mi na zivce non stop ovi iz Doboja pisu nas \"Dobojlija\"!!!! Kakav bolan dobojlija? Kad je prezime Dzeko bilo iz Doboja, nikad!!!! Neznam gdje je rodjen Sarajevo ili Doboj, pise i jedno i drugo, ustvari i nevazno potpuno! Covjek je iz Sarajeva!!! Tu odrasto tako se i osjeca!!! Ja sam rodjen u Trebinju ali nisam iz Trebinja ni Trebinjac!!! Sad ste dosli da se kacite na vagon!!! A tebi Dzeko hvala za svaki gol i jos aBd sto ces ih dati!!!!
Nepismenost na velikom nivou! Malo paznje sa-x!
HVALA, HVALA MR. ZIZI ;-) POSJETITE MALO WWW.UEFA.COM, PA PROČITAJTE MALO HVALOSPJEVE NOVINARA UEFE ZA NAŠEG DRAGULJA DŽEKU :-) KAO, PITAJU GA ZA WOLFSBURG OVO-ONO, A ZAČARANI SU SJAJEM NAŠEG DOBOJLIJE, PRIJE SVEGA BOSNIANA DŽEKE ;-)
Bravo majstore i bravo za tebe mr. AKADEMIK. Lijepo je to cuti.
DA. OVAJ INTERVJU DŽEKO JE DAO ZA UEFA.COM ;-) DIJAMANT NAŠ BOSANSKI! :-D MA SVI GA VOLE SVI GA CIJENE, A KAKO I NE BI, KAD JE NAJBOLJI... .... BOSANAC, PA HAJD ;-)