Miralem Pjanić
0

"Ne pomišljam na odlazak iz Lyona, želim samo naslove s tim klubom"

Totalsport
Miralem Pjanić
Miralem Pjanić
Bosanskohercegovački veznjak Lyona Miralem Pjanić imat će novu priliku istrčati na stadion Santiago Bernebeu, dom kluba čiji je dres oduvijek sanjao nositi.

Žrijeb osmine finala nogometne Lige prvaka ponovno je u osmini finala spojio njegov Lyon i Real Madrid. Prošle sezone Pjanić je pogotkom u Madridu gurnuo francuski klub u četvrtfinalni dvoboj protiv Bordeauxa budući da je Lyon s ukupnih 2-1 izborio nastup među posljednjih osam.

"Ljudi me i danas pitaju za taj pogodak. Lijepo je to", priznaje Pjanić.

"Zbog Zinedinea Zidanea, meni najdražeg igrača, uvijek sam želio igrati za Real Madrid, sanjao sam to, pa gol postignut ondje nikada neću zaboraviti."

Pjanić ove sezone nije standardni Lyonov prvotimac. Situacija je to koja će se, nada se bh. reprezentativac, promijeniti.

"Ne mogu biti u potpunosti zadovoljan situacijom, no, vrijeme je na mojoj strani. Ne smijem samo odustati iako se katkad pitam što moram učiniti da bih izborio svoju poziciju. Tehnički se sa svima mogu nadmetati, ali znam da se unaprijediti moram fizički i da ima iskusnijih od mene. Budući da ne pomišljam na odlazak iz Lyona već samo na naslove koje želim s tim klubom osvojiti, želja mi je izboriti početnu ekipu", zaključio je Pjanić.