Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Vaha majstore ! Nemoze nam niko ništa jaci smo od Srbije : )
@hamdija,jesi ga to ti drzo\' za racqu dok je sebi puco\' u guz,haj ne seri;)
Vaha je bio u Francuskoj, ja u Njemackoj, a gdje ste bili vi kad, kad je bilo najteze. Ja se ponosim svojim dezerterstvom.
pa gdje si Cedo? Ne prepoznah te na prvu jer koristis ime \"djeda\" svoga! Ali ti zato smrdi fasizam iz usta!
upuco se sam u guzicu, samo da pobjegne iz bosne. yebo vam on mater.
.... đubre.
sad se sjecam te price oko vahe i ranjavanja :-)..mnoge stvari iz tog perioda su potisnute, bolje tako :). @carina smiri se drug, bezveze se sekiras. nisam rekao da ga ne postujem sto je otisao, niti bih ga postovao da je ostao, samo se nisam sjecao da je bio tu.
jaoo, jao sto mi idu ove hablecine poput kvlreta na neku stvar! Pa bola je li vazno ko je i gdje je bio? Je li trebao ispastati s nama i djeliti zadnji komad hljeba da bi ga ti postovao?! Koje ste vi hablecine, ja bih zamjenio Vahu i druge koji su \"otisli\" za mnoge hable koje su \"ostale\"!
@kvrle jasta je vec bio. \"ranjen\" u guzu ali se je papak sam ranio! ;) Ali dobar je Vaha... malo zivac, ali dobar.
EBO VAS VAHID ,, KAKO VAS NIJE STID ,, VEC SAT VREMENA DRZITE OVE TRI INFORMACIJE POTPUNO NEVAZNE I NEINTERESANTNE ,,,A TAKO VAM JE SVAKI DAN ,, PA DOKLE VISE ???\'!!!!!!!!!!!!!!! UGLEDAJTE SE NA PINCOM ILI 24SATA INFO ,,, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
valjda zezancija koja s vremenom predje u naviku :). a valjda je i vaznije sta se htjelo reci nego kako. nebitno to, proveo sam rat u mostaru i koliko se sjecam vahe nije bilo tu. nije da me sad to tangira, nemam nista protiv ljudi koji su otisli, nego ne znam odkud mu da je prozivio gore u ratu u mostaru. mada, mozda je u prvom dijelu rata i bio tu, kasnije znam da mu je kuca zapaljena...
Ma jasta je nego bio, stao pred desetine rezervista koji su haracili po Mostaru, Vaha je covjek sa mud.ma, bio je i kao igrac neustrasiv, bas zaj.ban tip...
S Avenije... Otkud\' ti \"okle\", majke ti?
s panjevine. a ti?
@kvrle a \"okle(n)\" si ti?