Mario Balotelli
0

"Ne bih bio tu gdje jesam da nije bilo Mancinija"

Totalsport
Mario Balotelli (Foto: AFP)
Mario Balotelli (Foto: AFP)
Mario Balotelli, 20-godišnji nogometaš Manchester Cityja, nedvojbeno je talentiran igrač, ali i osoba s ćudljivim karakterom. U svojoj karijeri se sukobljavao sa svima, od trenera i saigrača do suparnika i navijača.

Najžešće je obračune imao u Interu dok je tamo radio Jose Mourinho, a izgleda kako je Roberto Mancini, sadašnji trener Manchester Cityja, jedna od rijetkih osoba s kojom nikada nije ušao u sukob i kojeg ovaj povremeni talijanski reprezentativac izuzetno poštuje.

"Mancini me uveo u nogomet. Pod njegovom palicom sam prvi put zaigrao u Seriji A. Uostalom, ne bih bio tu gdje jesam, u Cityju, da nije bilo Mancinija", rekao je Balotelli i nastavio:

"Imam neka svoja načela, ali sam shvatio da neću biti odličan nogometaš ako ne radim i to što ne volim. Takvo što ću čak možda prije raditi iz poštovanja prema Manciniju. Zbog njega mogu i hoću postati bolji nogometaš."

Balotelli je dao još jednu svoju opservaciju:

"O meni se svašta piše i svašta zaključuje. No, ja mislim da sam normalan 20-godišnjak koji voli nogomet, svoju porodicu i prijatelje. Mancini je jedan od ljudi koji me poznaju i koji takvo što prepoznaje. Zato ću zbog njega napraviti mnogo toga", završio je "Super Mario".