Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
puno vam je 3.000 vise vas ne moze ni doc
pitari dosta vas je vise vas ne moze ni doć
pitari sto ce vam vise kad vise i nema
Najbolje je ostaviti ovaj TM88 da sami na derbiju navijaju, mozda se i budu culi. Ako si istoricar pa pricas o nastanku FKS, pricaj malo o nastanku TM88. Horde napravile najvecu svoju gresku i osnovale TM
prepali se strumfovi znaju ako nam daju onaj dio tribine ko prosli put da se nece cut
loze se glupani a kad fasuju sudija ce biti krivac
Za one koji nisu upoznati, FK Sarajevo je nastao kao produkt viška igrača u četvrtom timu Želje 1946...i onda tako pitarčići zahvaljuju stvoritelju ccc....... Sram vas bilo .......i stid
jebacemo malog selju:)
CCC gdje si se ti bio sa policijom retardu mogao si jedino da se bijes sa policijom ovako preko neta krelac. To je jadno i bijedno što pišeš.
Kondome na glave, stoko pitarska!!!
IGRAJ BORDO BIJELI OLE OLE.... HZ
MANIJACI SAMO JAKO SAMO DESNO! 14/88 ZE卐LJO
U nedjelju, 24.10.2010. godine na stadionu Grbavica snage ce odmjeriti prvak Bosne i Hercegovine i tim podstanar na gradskom stadionu Kosevo.:)
kakvi pitari,to su sve izbjeglice TM
Idemo bez obilježja kupiti što više ulaznica za sjever. Željo tu tu tu, savio se u gutu