Zabranjen odlazak na utakmicu
0
Navijači Željezničara zaustavljeni na Dobrinji
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STRAH OD MANIJAKA !
Hajd\' ne seri ti sad Joint Union, Manijaci su znali još jučer da neće biti omogućeni ući na stadion.
Svaka čast srbima na tom.
Ja ove jadne djece sto su se upalili ko kutnjaci, a nemaju pojma o istoriji svoga kluba. Djeco draga, vas klub je u bivsoj jugi ispao u drugu ligu, zahvaljujuci tome sto ga je Sarajevo razvalilo na Kosevu sa 5:0.! Bio sam na toj utakmici i nikad se sretniji nisam vratio sa stadiona.
Sram da bude navijača Sarajeva.Takav je mentalitet nas Bošnja.PA ONI SU ZAUSTAVLJENI U TZV.ISTOČNOM SARAJEVU,I U TZV.RS.A vi neki skandirate svaka čast policiji ! Znate li čija je to policija ?Mržnja između navijača Želje i Sarajeva je jača već Bosanski nacionalni interes i Bosna !E jesmo ludi mi Bošnje.Meni je svejedno jel Željo il Sarajevo,il Sloboda Tuzla il neki četvrti klub,samo nek je naš.Zaustavljaju naše navijače a vama svejedno.
@Laki Laka ohladi malo zna se kako klekneš kada vidiš Pitara da prolazi. MI SMO DIVOVI VI STE K.U.R.A.C
Taj ko ti je to reko na mome se peko, a i laže te jasno je jer si mongoloidan pa te svi šaltaju. Uživajte njanje u ERI VELIKOGA ŽELJE!
manijaci cujem prica se kako bjezite po dobrinji poslije tekme :D
Golemi su Golubovci :)))
vidi vidi blekicevih pulena sto su se razgoropadili :))) Vratice vam se virsle samo lagano,ne sekirajte se. Jedino u cemu ste nenadmasni je hvalisanje i mrznja.. Jedan grad dva kluba jednom dupla drugom chuna.. Bravo Amare !
Ipak je ZELJO dokazao da moze i bez podrske.... svaka im cast, mislili su da ce nesto postici ako zabrane dolazak manijaka... hahaha, cirkus
klub iz lukavice su ukrali srbi, i imaju gu za svoj, taj klub je najstariji klub iz srajeva i u tom klubu su igrali svi kad je nastao i poslije, i ne samo srbi kao sto danas igraju tu godisnjicu moraju maknuti i staviti 1996, jer se ne smiju srbi kititi tudjim perjem
Vidim vama pustili gostovanje u mostaru, pa vas jedva 20 na tribini. Pitarčići uživajte i dalje u ERI VELIKOGA ŽELJE!
Zašto vrijeđaš mongoloidni. Vidim da sam te pogodila istina. Rekoh ja tvojoj mami da ako ona bude imala djecu da to ni našta neće ličit(klasični pitarčić se javio odmah)!
A da im nisu zabranili dolazak unaprijed, na utakmicu bi poslo 26 manijaka. HAHAHAHAHAAHHAHAAHHA
Samo sto to veliki klubovi opravdaju u Evropi, a mali klubovi poput vas se izofiraju, pstttttttttt glupane!
hahahahahah kako si lud pa seljo bio 10 godina u drugoj ligi juge sine dragi hahahaha aa ovaj laki pa ti si sine paglu al da valja