Dobio više od 26.000 glasova
1
Navijači žele Joachima Lowa na klupi Real Madrida
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek h uzme benitez pogledajte sta je napravio od liverpoola,chelseaja,intera znalac pravi
Sad ko sigurno da napusta jel? Gdje to pise samo da mi je znati, gdje ste procitali tu informaciju :S Nemojte izmisljati!!
NAPORNI STE SA REALOM I TRENERIMA I SVAKODNEVOM SMJENJIVANJU MOURINJA ZADNJE TRI GODINE..REALNO MOURINJO JE ZA FRIZURU TRENER AL NA KVADRAT..PA OVAJ ČOVJEK JE LUZER,NIŠTA NIJE OSVOJIO SA NJEMAČKOM,TAKO DA KOPIRANJE MARKINIH BUDALAŠTINJA POSTAJE NAPORNO..POZDRAV : )
HAAAAHAHAHA evo pravog trenera za real hahahaha, HOCU DA TERAM KOSU KAO ZDRAVKO COOLIC, HOCU DA PEVAM ISTO KAO ZDRAVKO COOOLIC, FANOVIMA DELIM SLIKE, SMESKAM SE NA ZENSKE KRIKE, UVEK IZNAD POLITIKE KAO ZDRAVKO COOOLIICC BTW OVAJ ZDRAVKO COLIC JE POCETAK KRAJA JEDNOG REALA IZ MADRIDA..
i ja hocu janjetine
dje je pape
Sta ce nam kad Mourinha imamo -.-
Po meni bi najbolji bio Jurgen Klopp, ima karakter, strast i zna odlicno postaviti i motivirati ekipu.