Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doslo bi ih 70 u vrh glave, pa nema ih ni kuci preko 100
Ne mozete dobiti vise jer ste FUKARE
Sta se zalite trebali ste bit ugaseni davno,ima vas 50 navijaca po utakmici
Ko prati slobodu najvatrenijih navijača nema ni 70. Ljubitelja fudbala na svim.stadionima ima i oni su dobro došli svugdje!
Ovi iz Olova dok su igrali niže rangove hvalili se poštenjem i fair playem. Brzo su se uhvatili u kolo sa krim hobotnicom izNS F BiH.
Stupčanica i premije liga,yebo te kolač.Ako grad nema pedeset hiljada stanovnika doviđenja i prijatno,yebite se u nekim kantonalnom ligama.Čuj Stupčanica,e pa stvarno smo mi dotakli dno dna.
U pravu si, al ova stupčanica nema dug 4 miliona KM. To imaju klubovi iz ovih većih kako kažeš čaršija😉
A hoffenhaim nema ni 10 hiljada pa igra citav zivot njemacku ligu . Veze s vezom nema sto si napiso
Niko niko samo Slobodaaa.......ajmo ih razbucat i prodefilovat autima kroz Olovo,ne treba nam ni tih 70 karata,buaaaaaaaa,zato cemo ih zgaziti....
Sloboda u federalnoj ligi ima bolju posjetu od većine premijerligaša.Na svakom gostovanju Slobodnu prati po nekoliko stotina pa i preko hiljadu navijača.Ovi iz Olova su toga svjesni,da je korektno od njih i nije ali vjerojatno se ne žele dovesti u situaciju da Sloboda ima veću podršku od njih .
Mi Tuzlaci smo jedini pravi Bošnjaci, ovo ostalo pita od hovana
Koliko li ce Manijacima dat iduce sezone aBd...?
Pa ne bi vas ni bilo vise od toga.
@Čarli MAJMUNE ONAJ PITARSKI EBO TI RADOVAN K KOMPLET FAMILIJU
Bem ti i drzavu i ligu u kojoj je derbi Stupcanica - Sloboda...