Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MANIJACI CE BITI UZ VAS
SARAJEVO SRETNO SVI SMO UZ TEBE BEZ OBZIRA S KOJE SI TRIBINE :D SRETNO
ja navijam za zeljeznicar ali svaka cast navijacima sarajevo i igracima takodjer sto su se do kraja borili i drago mi je sto su prosli
Tako i bi! NOZ, ŽICA, LEVSKOM TRICA! :D
$RB3 NA VRB3 500 GODINA - KOMPLEKS PRORADIO
Evo link http://balkansportfantasy.chatango.com
imal ko link za tekmu!
haha legende onog na 1.00 minuti, ja mislio treba neka, kad junacina progovori ja se sjeb`o ...ne mislim da ga ismijavam, al mi je fakat smjesno ispalo:)))
Emire,afroazijatsko ime,imam dvojno državljanstvo,a uskoro će i na ličnim kartama pisati REPUBLIKA SRPSKA....do osamostaljenja. Naprijed LEEEEVSKI,do pobjedeeeee!!!!!
Klubu koji na svojim dresovima reklamira marku cigareta nije mjesto u Europi. Nadam se da će ispasti.
Igrači sportskih klubova u Brčkom navijaju za Zvezdu ili Partizan,a danas će navijati za Levski hihihihi
Brčak,možeš samo sanjati,pogledaj ličnu,pogledaj vozačku,hahahhaha! Jade pravoslavni,hebo li te pantelija sveti. KOSOVE
Ljudi ne jedu ljude,svinje ne jedu svinje!
dok ne počne tekma, posjetite www.rekreacija.ba . >>> Pronađi mjesto za rekreaciju, klub ili sportsku aktivnost >>>
Imam pravo da navijam za koga oću,kad muslimani mogu vikati tekbir,nositi zastave arapskih država i sa tribina poručivati ubi,ubi Srbina,normalno da ću uvijek navijati protiv njih.Pogledaj samo njihove komentare na ovom portalu(nevezano za ovu temu)i sve će ti biti jasno.
De nam malo pricaj o Sportskim klubovima u Brckom, njihovim uspjesima, mani se klubova iz drugih drzava
J.e.b.e.m. mamu srpsku,sjajna zvijezo iznad Metkovica,obasjaj nam Antu Pavelića. Ovo je za Dadu iz Banja Luke hahah NEZAVISNA DRŽAVA KOSOVO !