Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Horde patriote bosanske, svaka cast, pozz od bhl
Respekt komsije !
bex...da ti ja mat.eri si..se odrezem sa kol.lj.ackim no.z.em
JOVO SRBINE HORDE SU UZ TEBE
Pravi pitarski portal. svaka čast komšijama ali gledam slike na \"source.ba\" da su podršku generalu još dali i manijaci i navijači Veleža a o njima se nista ne govori. Bar budite objektivni u nekim stvarima....... ko ne vjeruje http://www.source.ba/clanak/4240859/vijesti/Podr%C5%A1ka%20Divjaku%20od%20navija%C4%8Da%20Sarajeva,%20%C5%BDelje,%20Vele%C5%BEa...
i vi se popravljate...
S A R A J O V O = S A R A J E V O
E svaka vam cast... Je li ovo u rubrici sport ili politika... DIVJAK I OSTALI MORAJU ODGOVARATI ZA ZLOCIN KOJI SE DOGODIO U DOBROVOLJACKOJ, PA NEKA NA SUDU DOKAZE DA NIJE KRIV... ALI NEKO MORA BITI KRIV ZA ONAJ ZLOCIN.... NEKA SE DOKAZE KO JE KRIV I MIRNA BOSNA
Pošto su ovi i.di.i.o.t.i od navijača smiješnog kluba za tog Divljaka, mi koji smo navijači Želja od sada smo protiv. A i nije on bezveze Divljak, još su stari Latini govorili da je ime znak ili tako nekako.
Pogledaj kako je foto blizu da izgleda da je puno gledalaca(pitara).Za pohvalu ovo za cika Jovu.Zasto je tako malo interesa za fudbal (´nogomet)kod nas?Zasto mi uopste imamo taj sport?
Za one koji ne znaju Divjak je bio u Upravi Veleža nekada davno.
Za sarajevo pravi levati igraju...majkemi
nek podrže i moj skupa s ratnim zločincem !
svi skupa-ratni zločinci !
I manijaci su dali podrsku generalu na gostovanju u Gradaccu sa transom \"Generale uz tebe smo\"\"
FK Donja Zepa je novi klub sada osnovan i planiramo Dzeku da dovedemo. Upravo sada sanjim pregovaramo. Nase nade su velike da ce da pristane da dodje, jer ipak ovo je njegova domovina. Ovdje cevapa, domaceg sira, cokolina ima i tako toga.
horde zla foreverr bombas