Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek ide u OFK
To da Gotze hoće nazad u Dortmund je najobičnija novinarska glupost na koju su žutalji nasjeli.
U Dortmundu se samo zuta boja prodaje,malo crne, a ostalim istice rok ......
Jebite se vi. On se ne bi vratio u Borussiju da ga molite na koljenima.
Ljudi iskreno kažu.. čim se počne igrati samo za pare nema tu igrača..😆😆😆 otići će u Liverpool Gotze pa će ga Englezi srediti tamo😉
Bog mu dadne nafaku, al čovjek hoće pare i pare..nikad dosta.
Sta je tu cudno ?
Tako i treba sta ce im jado otisao za kojim eurom vise. To je ta pohlepa koja unisti mnoge fudbalere uzjasu konja ali kasnije je bolan pad kad moraju s konja na magarca na kraju ce zavrsiti u nekoj ekipi kao sto je Milan, Valencija i sl.
to je dogovor Bayerna i dortmunda,jer su ih bavarci spasili bankrota prije 10 god. A sta hoces da kažeš da je dortmund veci klub od Milana?
Pa nije on bio fizikaner na gradjevini vec fudbaler i nije mu plata bila tri cenera vec je imao mjesecnu platu kao taj tvoj fizikaner s dnevnicom od 130 sto za cijeli zivot ne zaradi tako da nadji bolji primjer pa me upitaj onako :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)