Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo fali Zlatan Ibrahimovic, jednostavno ne mogu da shvatim zasto taj igrac nije toliko cijenjen u svijetu fudbala. On je trenutno drugi najkvalitetniji fudbaler na svijetu. Messi je sigurno najbolji, svaka cast, Ronaldo ne igra kao prije a i nikada nije bio puno bolji od Zlatana a i nisam siguran da je bio ikada bolji. Od ostalih igraca Zlatan je bolji 90%. Jako mi se svidja Pirlo, fantastican igrac, jako pemetan i jako skroman.
A gdje je Mokric i on igra u spaniji
Evo stranice za nas ljenčine koji cijeli dan provode pred računalom - za svaku reklamu koju pogledate dobijete 1 cent. Stranica je besplatna, sigurna i zabavna. Ovdje se možete registrirati: http://www.clixsense.com/?4986151
Opet dječica glasala
a sta bi sa FALKAOM???? sto njega niste napsialI?
ja se nakomentarisao ove teme . i zaboravio na ovo xD ...
Teško da iko može iz naše lige tu biti, ipak je naša Premier Liga dosta slabija od ovih liga petice.
Đe Raščić?