Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ovako bi bilo u Bosni...\".nažalost u ulici u kojoj je parkirao automobil nalazi se pub navijača (XY) koji je u tom trenutku bio pun. Vjerovatno su vidjeli autmobil i zapalili su ga , kazao je neimenovani izvor tabloidu The Sun. Kada je vidio šta se dešava, Balotelli je istrčao i pokušao da pomjeri automobil , međutim navijači naoružani bejzbol palicama su dotičnog momački nagniječili , koji je trenutno smješten u UKC \"XY\"
Nista strasno, sedmicno zaradi 130 000 funti. Ima on para da poravi limariju i da ga usminka
ma mi smo kraljevi CRVENI DJAAVOOOLII
SIPTARSKA POSLA
vlaška posla
Oni su naske izrešetati ha h ah ah ahah ah
e da je kod nas kamenjem bi on bio gadjan :D
Sto mi se svidja ovaj nacin iskazivanja protesta!! Kod nas bi ga izboli ljudi, ovi navijaci su normalniji i kulturniji od nase gospode u pingvin odijelima! a o politicarima da ne govorim..
je li \"dao na\" čišćenje... pročitajte tekst prije nago kopirate od Hrvata
koga to sad zanima?!
Da se to desilo u nasoj lijepoj BiH, vjerovatno bi ga kamenjem gadjali.
MI RAZBIJAMO GRADSKI STADION, POSTO SVOG NEMAMO, A I GDJE GOD ODEMO PRAVIMO BELAJE PA NAS LJUDI UDARAJU.. AL\' STA CES SVE JE TO ZIVOT... HZ 1987 SJENICA
a meni fukare auto razlupali a domacini bili, al et, parkiro pored stadiona :s
fukarino je da gadja kamenicama,ujutro ce se gospodin probuditi i sjesti u noviji a fukara opet gladna bauljati po ulicama,nesto kao iran ili 24% bosnje hehehehe
gledajte ovo ja placem vazdan od smijeha... http://ilol.rs/upload_pic/2937.jpg hahahahah :D
E jesu žestoki ti navijači Man Utd, nema dalje.
Kako bi ja volio da mi ovakav auto gađaju jajima još bi im i plaćao ture pića