Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadna ova policija sa familijama, sto mora pazit koliko ce sile upotrijebit kad ih neko gađa u glavu kamenim blokovima, stolicama i sl.. Jos treba pazit kako ce ga privest, jel mu stisnuo rukice previse
A raja prica nasi navijaci najgori, pa gledajte ove budale...
kakvi Talijani oni su 80 tih godina bili opasni,sad su to sve šminkeri sa skupim jaknama i partijama,ja sam se zadesilo prije par godina kad su navijači Fejnorda bukvalno prevrnuli Rim ,centar je izgledao kao Bahmut
Sve vece i cesce eskalacije nereda takozvani navijaca u cijim redovima je mnogo vise narkomana i kriminalacaa..treba potpuno zabraniti..Jer ovakvi ce prije biti uzrok treceg svj. rata nego Putin...Ukinuti kurcheva prava,a uhvatiti se dobre batine..pa rebra lomiti..
A gdje su napolitanski žabarčići i bratske im "delije" da brane Napulj? Samo znaju otimati djeci zastave i transparente.
Napolitanci se sakrili u mišije rupe
RAF CAMORA PUTA MADRE youtube.
Pa ovo samo kod nas u Bosni ima 🤣🤣🤣
Sito pijano,udarila sila iz guzice u glavu.Samo suzavcem i gumenim metcima derat,kupanje vatrogasnim crijevom pa na hlađenje u prdekanu po jedno 2 do 3 mjeseca.
Zabranit jednim i drugim da udju na stadion, Boze sacuvaj ovi navijaci Napolija kroz historiju nisu normalni.
Lozio sam se i ja ali ovo je majmunluk tezi. Pritvor i dozivotna zabrana ulaska u Italiju je rjesenje.
Ma daj, zar je moguce? Pa to kod nas samo ima hahaha
Treba zabraniti fudbal.Bagru istjerati nek trčkara po livadama jer i to je sport :D
E druze dosao si u grad mafije, nije vam to Barcelona idioti