Tužan zbog saigrača
14

Navijači Dinama ponizili svog igrača u Splitu pa ih bh. štoper žestoko kritikovao

K. H.
Foto: Milan Sabić/PIXSELL
Foto: Milan Sabić/PIXSELL
Navijači Dinama su ružnim potezom rastužili nogometaša Modrih Petra Stojanovića nakon velike pobjede protiv Hajduka u Splitu rezultatom 2:0 tako što su mu vratili dres koji im je htio pokloniti nakon trijumfa.

Dinamo je u velikom derbiju upisao pobjedu rezultatom 2:0 golovima koji su postigli u drugom poluvremenu, a kada su otišli slaviti s navijačima koji su stigli iz Zagreba, desila se jedna ružna situacija koja je povrijedila Stojanovića.

Naime, prema onome što je bh. igrač Emir Dilaver napisao na Instagramu, Stojanović je bacio dres navijačima u znak zahvalnosti za podršku koju su pružili njemu i njegovim saigračima, ali su mu oni vratili dres.

"Da Hajduk pobijedi na Maksimiru, uživali bi sa svojim navijačima. Možda bi na putu za Split još popili koje zajedno. A mi? Mi možemo samo biti tužni jer pojedini navijači vrijeđaju naše saigrače kad im daju dres. Neće dres i još ti j*** mater. Svaka čast. Ne osjećam se kao pobjednik kada moj saigrač sjedi tužan nakon utakmice", napisao je Dilaver.

Dinamo je pobjedom protiv Hajduka stigao na korak do nove titule prvaka Hrvatske i samo je pitanje vremena kada će Modri i zvanično postati novi/stari prvaci HNL-a.