Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.just2cool.com.ba
Smrdis k\'o konjski anus. :D
neka tipla i njihov je
u pravu je zz top, savo vasa inteligencija ne dokucuje smisao onoga sto je on rekao..
Ja jeste RETARD ovaj zizitop hahahahahaha
axaxax koliko si jadan, pa to sta je kome sport moze se vidjeti po trenutnim prvenstvima koji se igraju (u kosarci i vaterpolu) a gdje ste vi!? U ostalom kako te nije sramota da bilo šta komentarišeš u negativnom smislu o narodu od koga si i postao!
Po kozna koji put ono sto sam dosad pisao i komentarisa pokazalo se istinito...Za taj narod (naravno ne sve) sport nije institucija , za njih je sport mlacenje slame gdje se moze pokazati bijes , mrznja ,snaga itd,itd. Oni se trebaju mentalno profiltrirati i kao sto kaze Dino i Joksimovic ostavit snove da spavaju sve dok se ne promjene. U njihovim glavama (nazalost) je gen koji jos nije desifrovan i dugo ce trebati. Samo udrite bratijo ; caj caj cajka......hop !
Takodjer saznajemo da je jedna neimenovana devojka iz Beograda dobila pretnje smrcu nakon sto je radno mesto u jednom beogradskom supermarketu zamenila sa radnim mestom u jednom drugom gradskom supermarketu.
samo sloga smrdina, :))
kad je figo presao u real iz barse, letele su svinjske glave po terenu + pretnje i ostalo, a dobro glupi pirinejci..glupa spanska glupa posla. . vazno je da su bosnje uzor oni ne prete po fb oni se tuku po sahranama.
srpska ( glupa ) posla
Nit\' je Zvezda šta izgubila, nit\' je Partizan šta dobio. Isti kloc kao i ovaj dosadašnji Partizanov golman.
Balkanu*
ovo samo na Balakanu.... :)
ganici