Ne sviđa im se ideja
52

Navijači Crne Gore bijesni na Prosinečkog jer želi u reprezentaciju vratiti "izdajicu"

E. B.
Robert Prosinečki (Foto: EPA-EFE)
Robert Prosinečki (Foto: EPA-EFE)
Vijest da novi selektor Crne Gore Robert Prosinečki želi u reprezentaciju vratiti Mirka Ivanića je naišla na žestoke reakcije navijača.
Prosinečki je najavio da će u tim pokušati vratiti igrača Crvene zvezde Mirka Ivanića koji je posljednju utakmicu za Crnu Goru odigrao krajem marta 2019. godine.

Nakon toga je Ivanić zajedno sa sunarodnjakom Filipom Stojkovićem odbio igrati protiv reprezentacije Kosova i izbačen je iz nacionalne selekcije.

"Zvezda je moj klub i naravno da pratim sve što se tamo događa. Ivanić je godinama lider ekipe i nema sumnje da bi nam takav igrač značio u reprezentaciji", rekao je Prosinečki za RTCG.

Nije dugo trebalo da se crnogorska navijačka grupa Ultra Crna Gora oglasi i da svoje mišljenje o ideji Prosinečkog.

"Zbog glasina koje su se pojavile u pojedinim medijima nakon izjave selektora Prosinečkog o eventualnom povratku Ivanića u našu reprezentaciju, naša je dužnost javno iznijeti svoj stav. Do sada se nismo miješali u odluke bilo kojeg selektora, sadašnji izabranik ima našu podršku, ali za izdajnike našeg dresa nema povratka u reprezentaciju! Svako odgovara za svoje odluke, a naš stav je jasan - izdajica jednom - izdajica zauvijek", stoji na društvenim mrežama stranice Ultra Crna Gora.

Vidjet ćemo da li će Prosinečki poslušati glas navijača i odustati od ideje povratka Ivanića u reprezentaciju ili će ostati pri svom stavu i na sebe navući gnijev navijača i prije prve utakmice na kormilu Crne Gore.