Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato se Hazard sinoc poigrao s njima
Frajer ih driblo ko djecu
'ta ce oni. Do prije tri godine se na Old Traffordu vrtio semafor koliko City godina nije bio osvojio titulu prvaka. Islo je cak do broja 44.
We fought in France, We fought in Spain we fought in the Sun and we fought in the Rain we took the Kop and Chelsea too but what we like most is kicking a blue kicking a blue kicking a blue what we like most is kicking a blue.
Sto ja mrzim ove umisljene klubove i navijace kad oni se tamo nesto misle da su neko i nesto a ustvari su niko i nista. Zato se sinoc hazzard s njima poigrao.:D
onaj momenat kada citijev navijac shvati da ETIHAD znaci UNITED
haha zaboravljaju da united ima 20 titula i 3 lige šampiona 11 kupa kad to dostignu nek se jave, mogu oni srati al to su činjenice da je city mali klub koji ima za jednu sezonu dug od 500 mil sto je neko napravio za 10 god
pravi je genije, ako jos jednom vidim 4-4-2 i younga na terenu a adnana na klupi puknut cu
E jesu našli kad će provocirati eto kako ti se vrati.
navijaci city-a u sijenci untied citavu istoriju i sinoc kad ih je mourinho posramio na njihovom terenu oni nasli neke transparente stavljat
ja ba, tek poceli igrat i odmah se kurce.
pokazao je vama Jose ko je genije
Vrijeme je bilo da i Mou jednom dobije hah jucer je prije tekme p.cka pucala po medijima, citiju se stima ovo ono, mora nekad City prodat tekmu :D, sto Chelsea nije postigao vise golova kad su jaki ? :)
Vrijeme je bilo da i Mou jednom dobije hah jucer je prije tekme p.cka pucala po medijima, citiju se stima ovo ono, mora nekad City prodat tekmu :D, sto Chelsea nije postigao vise golova kad su jaki ? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kan'te se čovjeka :P