Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mourinho inače više vjeruje starijim igračima, ali teško će mu biti protiv jednog od najboljih mladih golmana
haha curton xD
@Hajno Koliko vidim one se nije "borijo" nego je "braniJo" kontas? Usput evo ti malo gggg pa onda jjj pa ih rasporedi kako valja.
Vise nece zvati Benchovicem ;)
cuj zale za cehom a ceh danas primio dva pacerska gola ..ukopace arsenala ove godine izgleda
Murinho je jedan od naj inovantnijih trenera ovog stoljeca.Covjek je veliki takticar i ima vizuju fudbala,sama cinjenica da ga postuju svi treneri, i ako je ponekad u izjavama provokator!
vjerni navijac chelsea, a pljuje po jednom od anjboljih na svjetu u njegovom timu. pa ja, ko drugi nego chelseajev navijac
Samo furaj
kurtoa je kurton samo ime kaze
OBAVEZNO POGLEDATI STRANICU OD CELZIJA .....BEGA NA NASLOVNICI.....BOGAM FINO GA FALE.....
Ma ceh je golmancina za ove
Kako su ovdje pojedini jadni, ismijavaju Begovica jer je eto rezervni golman Celsija, a oni sami ne mogu biti rezerva golmanu na videoigricama..
Kako su ovdje pojedini jadni, ismijavaju Begovica jer je eto rezervni golman Celsija, a oni sami ne mogu biti rezerva golmanu na videoigricama..
Bega kralju nas
SAMO POLAHKO BEGA......USPJECES TI U CELZIJU....SAD MORAM OBAVEZNO GLEDATI TEKMU PROTIV M.C.
Naravno, znacaj ovih twiterasa je ogroman. Ovaj prvi ima oko 2.000 followersa i ovaj drugi, oko 800,s tim sto je drugi tipicni follow back (prati racune koji njega prate). Naravno, niti jedan twet do sada nije dobio niti jedan RT, prema tome, znacaj ovih postova je nikakav (i naravno, njihovih kreatora), iako su racuni stvarni (twitaju vec par godina i oba su navijaca chelsea)
Ima priliku života, ako sad ne uspije postati prvi golman neće nikada. Da je obranio onaj penal, sve bi bilo drugačije. Uglavnom nek uživa, velika je stvar uopće biti u takvom klubu. Pare stižu na račun branio il ne branio.
Dok jednom ne smrkne drugom ne svane.Naprijed Bega...
Kako da ne, John sa twittera inace poznatiji kao Mujaga Hasic iz Toronta.