Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Procitah clanak i jedini moguci komentar na ovo je Svaka cast za ovu skupinu Velšana, pravi momci.
Svaka cast i za one koji su docekali ove plemenite navijace
Ovo je jedna on najljepsih vijesti.Baš me ovo obradovalo mnogo, i veoma mi je drago da se organizovala ova utakmica.Pozdrav navijacima Željezničara,Sarajeva,Čelika svaka čast momci..
ne serite majke vam
Carevi ljudi, uživaju u zivotu i uce druge kako se zivi. I onda ce nac neki bosnjo koji ce im jebat mater ako sutra vels da go.
ja koliko vidim po slikama ovu su navijači želje :)...
siptari SMRDLJIVE SVINJE, RUNJAVI PO LEDJIMA I PRSIMA KO MAYMUNI
torcida, dade ti meni minus?? sunce ti tvoje kalajisano
dresovi su OK
Zaledili grupu, pobjegli u rupu, kanili se price o navijackom mupu. Dobili derbi protiv SAMPIONA, slave kao da je pala Barcelona. Izasli iz rupa, al' i dalje bez transa, niste navijacka grupa, je l' OK?
Zaledili grupu, pobjegli u rupu, kanili se price o navijackom mupu. Dobili derbi protiv SAMPIONA, slave kao da je pala Barcelona. Izasli iz rupa, al' i dalje bez transa, niste navijacka grupa, je l' OK?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vidi tajsona narkosa i onoga bivseg vodje zelje sto radi u lutriji :D
Alooo, klix, sto ne objavljujete vijest o uhapsenima iz kluba Crystal zbog prostitucije. Donedavno ste ovaj klub i kurave u nebo zakivali sa textovima kao tipa ima svugdje u svijetu, sarajevu je trebao ovakav jedan klub, ulaz 40 km. sad se ispostavilo da je prodiranje u srz izgkeda bilo naplacivano 150 Eur. Hajde malo, aktivirajte se drugi portali su i imena objavili
Ja podero vels na Fifi 97:2 vedo dao 95 golova ludilo
Tako se ponasaju normalni navijaci, spojili lijepo sa humanim...bravo.
dobra furka!
svaka cast ...ima svugdje ljudi i to se pokazuje i dokazuje svaka cast mnogi bi trebali da se ugledaju na ovaj dogadzaj
i sutra se ovo ponovilo
Mehmed Baždarević je pomno posmatrao ovaj susret i zadovoljan je sa trojicom navijača koji će sigurno biti pozvani da igraju za A reprezentaciju.
Svoj ti poso, po jutru se dan poznaje.