Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Браво за Партизан,а ви остали само сањајте ако сте и за то способни.
@Realno glupane vec ima jedan clanak o tome kako je partizan prosao dalje, hoces jos jedan? normalno je da nas izvjestavaju o ovakvim stvarima a to sto se bas radi o partizanu je druga stvar.... mene vise nervira ovo sto pise gore u zagradi \"zbog navodnog ofsajda\". pa jel ofsajd bio ili nije?? ako je bio onda napises da su belgijanci zakinuti a ako nije onda napises da su srbijanci opravdano prosli i kraj price...
Navijači Anderlechta i Partizana izazvali nerede. Novinar kakve to veze ima sa plasmanom taj tvoj glupi naslov. Reci Partizan se plasirao i kraj a ne traziti neki glupi senzacionalisticki naslov koji nema veze sa tekmom.