Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@sara Onaj sto je bacio upaljivac na sudiju na utakmici BiH-Portugal je to ucinijo u revoltu i nece mu se suditi. Naime on je uporno pokusavao da upaljivacem upali fitilj i dinamit kojim je bio opasan, medjutim, Kinezi mu prodali upaljivac bez kremena i sa vodom umjesto plina, te to nije \"frceralo\" pa se inasan naljutijo i zafraljako upaljivac. Ko je kriv sudiji sto se naso na putanji leta upaljivaca..
sta mislite da ce ovaj tip platiti ovu kaznu. jedini mu je problem sto nece moci kupiti ni auto a ni kucu od neke vrijednosti.
Dokle je to doslo da se covjek vise ne smije ni napiti..
upravo ovako bi nogometni savez Bosne i Hercegovine trebao uciniti u slucaju osobe koja je tokom utakmice u Zenici pogodila pomocnog sudiju! bas me interesuje kako ce nogometni savez BiH reagovati kad im dodje kazna od FIFA-e
dobro si ovi su kulturni, samo se po brodovima opijaju. europa. a onaj žabar se žali zbog upaljača, ko da ga je macola spucala.
mora da je kakav pijani Bosanac, nema sanse da je ovo bio kulturni Danac!!!