Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrzim zeljAznicar
Da nam je Bogdo ovakva jedna legenda u upravi :)
tako se ne kaze niti se govorilo pap.ak.To si sad izmislio moj glu.pane.
sta ce komentarisati kad su se prodali i popucali.Posto se ljubav vise ne zove zeljinim imenom,ostaje im samo mrznja prema nama.
Kako se ono kaze,papci navijaju za Sarajevo,jer im je to jedini nacin da budu zvani Sarajlijama,hihihihihihihihi...
Sta naprica, a nista ne kaza. Te ozbiljni projekti te biznis planovi, fraza do fraze. Velika prica, a kad bi ga izvrno ne bi mu banka ispala.
OBALI ZALIZANOM NJEGOVOG CUPAVCA A I MENI BORDO ODINU LUDAKA ISPOD STOMAKA . ALI ONAKO KAKO TI TO ZNAS - MANIJACKI ! !
Benjo svaka cast, mi smi sretni sto te imamo , a vidis kako je malene sa uske pruge uhvatila panika hahahaha______ ee maleni kako vam se sad zove navijacka grupa ???? jel Butla Boyzz ??
Sta ste svaki dan????? Gladniji ili jaci????? Vecu glupost od ove nisam procitao ima godinu dana. Umirete od gladi, a glumite elitu. Sacuvaj Boze blagi. Usput, bas lici na navijaca, pravi huligan. Ahahahahahahahahahahahhahahhahahhahahahahhahhahahhahahahhahhahahhahahhahahahhaahahhahahhahahahahahahhahhahahhahahahhahahahhahahhahahahhaahhahahahha.
Niti si zanimljiv, niti duhovit, niti te razumijem šta želiš postići svojim retardiranim komentarima -.-
Oooouuu ovo je FGR!
A ja konto\" on hoce neku pjesmu promovisat\" !
osta li sta na sonu od vremena rata kad si skupa s rahmetli babom organizovao humanitarne koncerte za dijasporu sirom bijela svijeta
veliki pjevac...nema dalje
ma pravi sarajlija vjerujte, svi su mu iz sarajeva
Hamo divi mu vugla,pravi sandžo,kockonja
j.BO TE BABO