Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta ti kontas da si sad navijac bayerna, i ja ga gotivim cijeli zivot al sam realan , Bayern ima deset puta jacu ekipu od svih konkurenata u Njemackoj , pogledaj sta se desava , samo neka pusta obecenja da ce jednoga dana zaigrati kako treba, do prije neki dan ovaj je trener govorio da ide na prvo mjesto , sad govori kako je zadovoljan i drugil ili trecim, pa onda ide prica kako mu ne odgovaraju stadioni , hoce umjetnu travu , ima li barcelona umjetnu travu pa gazi sve redom, pojacanja necu spominjati , al ko su ba brafhajdi , pranjici, kontenta , brene , smijesno je to za klub koji ima prihod od 350 miliona po sezoni .....budi ba malo realan
Covjek je samo realan. Bayern je i sada masina vi bezmozdani zglavkari samo sto u ovom trenutku ima neko ko bolje igra. U Njemackoj se nikad ne zna ko ce osvojiti, tako da... manje cesite mu..da a vise cesite glavu mozda i proradi koja vijuga.
LOŠEM K..... I DLAKA SMETA
veceg kretena u zivotu nisam , vidio...
Izjavio da bayern ne igra dobro zbog losih terena u njem...komad konjine!