Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbo derbi bez bakljade... a ovo za megafone je cista glupost :)
Ovo izgleda postala navika ovima u savezu da nakon svakog kola kazne 5-6 istih klubova s par hiljada maraka, bez obzira imaju li pravi razlog ili ne...
Sarajvo Sarajvo Sarajvo sampion na na na na na uz tebe su Horde Zla
Ovaj usrani savez ne prestaje unistavati BH fudbal. Uzimaju od ovih jadnih klubova pare a nicim ne doprinose poboljsanju situacije. Do kada vise jebho li vas otac bezobrazni ??
I neka su! Navijanje se vise ne moze svrstati u dio sportske manifestacije, vec u dio huliganskog pokreta. Kako uticati na to, nego ovako? Svi ovi koji naprave haos na stadionu su maloljetnici, tako da bi pravi naziv bio "Huliganski maloljetnicki pokret". Ako im ne dodje u glavu ovako, nece nikako.
kakvi huligani, to su navijaci, koliko znam nije bilo nikakvih obracuna vec samo odlican stimung na tribini.
Pa s obzirom kakve su mjere predostroznosti uoci derbija, skoro kao da nas posjecuju Papa, Obama i Putin istovremeno, ipak se moze nazvati huliganskim pokretom. A vecina huligana jos nema formiran muski glas, mutiraju i jos uvijek ne znaju kako se prave djeca ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Razglas?? Mora se priznati ovima iz saveza da su ludi ko struja, ponestalo im više ideja šta i koga kažnjavati
UBIJ PEDERA !
Transparent-homofobija i te stvari.... jbg doslo vrijeme ne smijes ni pedere prozivat
Pa se cudesto je karta 10 15 20
Kazni firaune.... !!
nista dok navijace ne kaznite, kad opale svakog divljaka po dzepu 100km, pa cemo imat fine stadione, kulturnu atmosferu na utakmici
Neznam te al sad bi te za predsjednika kandidovao
...što su ti dobri navijači.......bravo....😞
Hajde dobro je, pa se pederi nisu zalili
Trebali su Selju kazniti i zbog gadjanja bakljama protivnick navijace, ali uz saopstenje da je to jedna neskolovana i neodgojena masa idiota!!!!!
A sta je sa zastavom koju su htjeli spaliti?
Hahaha, čuj, nadglasan... Jesi bio ti na utakmici il si gledo na tv-u Čuli se manijačići tri puta po cca. 10 - 13 sekundi i to je bilo to.. Čitav sjever , večina istoka i dobar dio zapada (od lože do sjevera) vas je nadglasao, pa i ono što ste pjevali, ste samo vi čuli vjerovatno, pa ti izgedalo dobro...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
trebali su igrace kaznit.....