Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaki su ti argumetni koji idu u prilog brzini Nemanje Vidića - argument ti je to što kažeš da sam ja \"stručnjak\" za tim iz tvoje mahale (u kojoj si inače, onda kad si došao iz neke vukojebine, prvi puta u životu vidio asfalt i čuo za alternativu za gumene opanke, tzv. \"kopačke\":P) Svako ko je pogledao samo par puta utakmice UTD-a sa Nemanjom protiv nekog od velikih klubova, bilo engleskih ili evropskih, je morao svjedočiti njegovoj \"brzini\", a ti, čije se znanje o UTD-u svodi na kompilacije Nemanjinih sjajnih momenata (koje je defininitivno imao u karijeri) koje si pogledao nedavno kad si otkrio YouTube, bi trebao malo potražiti i kompilacije o njegovim ne tako sjajnim momentima - ima svašta na netu, proguglaj (pitaj \"google.com\", ako ti nije jasno značenje navedene riječi:P)
Немој ти, молим те, о мржњи. Нисте ли довољно рекли у 90-им о мржњи, кроз каме и геноциде?
Србима исламске вјере, мржња према браћи Србима православне и католичке вјере, толико је велика да се овдје на почетку сваког коментара можемо увјерити, да је то искрена мржња.
Da inace tvoje \"strucno \" misljenje je od ne procijenjive vaznosti za ljude iz Manchester Uniteda , ocito ga tamo cijene i postuju ( kapiten tima ) , pokusaj savjete davati ljudima iz FK \"Sloga \" Ilijas , mozda postanes sportski direktor , to ti je nivo , ovo Englesla Premijer liga je nesto sto ti ne razumijes !
Jako bitan faktor u Man UTD, nisam ni primjetio da ne igra, iako pratim nogomet:) Ustvari, primjetio sam - UTD bez njega nije primao golove tako što su protivnički napadači ostavljali odbranu UTD-a \"kilometrima\" iza sebe zbog njihove sporosti:P
koliko je on miliona zaradio vjeruj da bi mu ti skak\'o po k*rcu po citav dan da imas priliku... ;)
osam mjeseci ?? na kur.cu ga nosam