Komentari (307)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ti gospode, ne mogu u Savezu sjednicu održati već se na Ilidžu u hotel ide. Kojeg će vam đavola zgrada Saveza onda?
malo se jelo ,malo se pilo, ti ko da si iz zanzibara, sory dijaspora
Neće seljak sam da da ostavku, hoće da ga otjeraju da dobije odštetu, hoće da izvuče što više para pre nego ode u Francusku.
dabogda ih u lijekove potrosio i jos mu zatrebalo sve mu jebem seljacko
Iz pouzdanih izvora novi trener će biti Ćiro again... Već su stupili u kontakt s njim... Info iz prve ruke...
Ima li iko u ovoj drzavi da valja?
Papci tisina, na spomen PAPETA trebate ustati. Prodane duse. Pape legendo, ti si jedini razveselijo ovaj narod. HVALA
razveseliJo? Seljacino
Amer Halep nije tu zbog disciplinskog postupka ? Pa sta uopste on radi u IO NS BiH ?
Ja se nadam da ću sutra moći ispit položiti :D :D
Okovi beznadja i nemocnog blejanja su raskidani. Sreca i nada se vratila. Sretno Safete, znaj da si nas napatio.
Jedini uslov da ovaj čovjek ode je da mu se skupi 50.000 x 12 mjeseci a to je 600.000 KM Budimo realni da savez neće sada nista uraditi /mora mu to isplatiti a nema para/ , već će mu dati zadnju šansu a to je da se kvalifikuje na EP, a i sami znaju da to neće niti on niti neko drugi moći da uradi. E zato ja mislim da će TG ostati i dalje na čelu do isteka ugovora.
Halo ljudine morel se lezat. Ne planiram ja vas cekat cijelu noc.
Preuzima Amar Osim ! Makar frajer zna kako se bodovi kupuju na strani...
Pape nije vise sele !!! Mustuluk !
Evo raja muštuluk,tele dobilo otkaz,hvala Bogu da će prestati da nas zatrpava glupom taktikom i još glupljim izjavama,imate na sportsport.ba potvrdu...
TELEČA GLAVA DOBILA OTKAZ !!!
Safet nije vise selektor reprezentacije BiH......... Jedna nova informacija.......
Eh ko ce sada ovo sve da popravi???? Koja god varijanta samo neka je Safet otisao.....
Jedno pitanje: mozemo li znati ko i zasto vec godinama forsira ovu pricu oko fudbalske reprezentacije i kreira euforiju u vezi s njom? Vec 5 dana citamo o toj nekoj utakmici, danas cijeli dan nestrpljivo ocekujemo vijesti, ostaje li Pape ili ne... Ljudi, je l' mi to stvarno nemamo vecih briga u zivotu?? Je li stvarno prece baviti se time ko ce biti trener nekog sportskog tima ili mozda poceti raditi na tome da prestanemo biti najjadnija i najgora zemlja u Evropi, zemlja koju mladi htjeli-ne htjeli moraju napustati da bi ostvarili egzistenciju, zemlja koja bi davno propala da nije tih istih ljudi koji rade vani, dijaspore i zelenaskih kredita koje ce vracati nasi praunuci? O cemu se ovdje radi?? Jesam li ja jedini ili mi se cini da neko pumpa ovu pricu oko reprezentacije da bi nam odvratio misli od tema koje JESU bitne??!?
Pape odlazi molim te, ne zelimo te vise. Nije sramota odstupiti vec je sramota sto si zasjeo u fotelju i ne mices.
otisao je on, ali sa sastanka :)