Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja baš danas radio na svom imanju, lagano, bez stresa, hektar zemlje, pripreme za proljeće, na zraku, pod plavim nebom. Osjećaj ispunjenosti, nema potrebe za ovisnošću o hrani, ekranu, ženama ili bilo kakvom poroku. A tek fizičko zdravlje, koje osjećaš da se obnavlja. Mentalno zdravlje čak najviše, smirenost i koncentracija. Jednom riječju, radost!
hoće li i ovaj za koji dan priznat ko onaj čeh da je pučki stražnjak
Ne poredite ga sa babukom akinfenwom, nije mu ni blizu
Mulac
Koliko ulažu u sebe i fičo bi postao ferari...
Svi na steroidima imaju jednu zajednicku stvar, a to je da naravno lazu, plus famozna is ishrana na "rizi I piletini"!
Odmor ne koristi za zagadjivanje avionom. Greta zadovoljna. Govedina i psenica su veliki zagadjivaci a piletina i riza sjajna prilika za odvikavanje od hljeba i mesa, pred prelazak na insekte.
A vazda me učili da je jednolična ishrana jako, jako loša po organizam. 😯 🤷‍♂️
Dzaba mu sve lad ne zna uzivat.
Ma ni blizu Akinfenwe
Ne pasu mu nikako ove zenske noge sa gornjim trapom
Klix promovise pederizam fuj
Pura i slanina
Njegov problem!!!