Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Henryev gol je najbolji,. pa onda Drogbin Looserpoolu iz okreta sa 20 metara
ma najljepši gol je dao hadis zubanović :)
znaju li oni kakav je go drogba dao liverpulu lijevom nogom iz prva i iz okreta. onaj ko zna taj go sve mu je jasno. berkampu kapa dole kao i za mnoge ove golove. http://www.youtube.com/watch?v=1faOfGpbCoA
gdje je steven gerrard i njegovi golovi sa 30 metara.... levati jedni
Primjetio sam u nekoliko medija,pa i kod Vas se 2010.proglašava novim desetljećem ili dekadom,pa Vas molim da ne shvatite ovo zlonamjernim,ali nova decenija nastupa tek 2011.Isto se dešavalo i kada je 2000,proglašavana novim stoljećem,a to je bila tek 2001.
odlican gol Rooney-a http://www.youtube.com/watch?v=ikk3GvC2Imo&feature=related
mislim da je komplet naslov njesra....zasto? pa kad procitas naslov kontas da su stavili sve golove da se vide a oni samo jedan...
zola je dao najljepsi!
ne seri!
glup si drug, ne vidis dobro... sminka gol, ali ima i boljih.. nijedan ruudov gol.. :(
Vijest stara 7 dana...Svaka čast!! I ovo ste kopirali s Index-a... Henryev zgoditak je najbolji...
bez veze, čista slučajnost, vidi se po pokretima da se umalo nije sudario sa odbrambenim igračem, osim toga 90% sudija bi ovdje sviralo prekršaj da nije u pitanju arsenal i utakmica u domaćoj ligi. sranje od gola.