Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj nadimka: Budala s kisobranom. Onda bi nas zeljko komsic sejdo mogo dobit nadimak;Budala s litrom konjaka ispod stola...doduse zeljko komsic ce u svoju obranu rec;ja popio jesam-al nisam budala! A covic bi mogo dobit nadimak-legitimna budala. A novalic-Budala sa respiratorom. Ovaj kako ga zovu-"budala sa kisobranom" je amerika za ove nase politicare
@Diplomatic300 A onaj malinar bi bio srebrena budala.
@RedBulISalzburg jesi li ti vidio Komsica ikad pijanog??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne ide se psihologu kad te Hrvatska dobije, vec kad te na Weambleyu otrese Malta ili Andora !!!
Englezi? Ko i ameri, propala imperija. Nisu više ni za curac. Vidi im samo veleposlanika upm... Samo nas Jebe u mozak.
Najveći problem njihove reprezentacije leži u prevelikim očekivanjima javnosti, a igrači ulaze sa ogromnim pritiskom u svaku utakmicu. Onda kad se pojavi neki dežurni krivac ili više njih za poraze mediji masakriraju godinama. Javnost jednostavno treba shvatiti da ako imaš vjerovatno najjaču ligu na svijetu (najviše zbog stranaca) to ne mora značiti da po defaultu moraš imati i najjaču reprezentaciju...
@MarlboroGold - s velikim pritiskom ulaze u utakmicu? Uh što mi ih je žao... Pizda im materina! A svi stotine miliona na računu imaju.
Ovaj je bio katastrofa od selektora, ali bio im je i Kapelo selektor i ništa nije napravio. Razlozi su dublji. Klubovi i novac na prvom mjestu. Raspored takmičenja je gust, imaju malo vremena za pripreme. Motivacioni faktor kod njih meni izgleda nikakav. Izgubili-dobili svejedno im je, kao da jedva čekaju da odu kući.
Wally with a brolly
od Hrvatske nikome nije sramota da izgubi,nego čast da su imali priliku igrati s njom,..ta mije to meka poluekipa,dvije medalje sa SP,nema takvih puno,..
Bilić počeo trčat završio u London Derry-ja onda se jedva vratio nazad kolko je trčo od sreće.
Kako najgori. Pa onda su svi dosad najgori, jer Engleska na svjetskom prvenstvu nikad nisu baš najbolji.
@Gelecek pa tako sto nisu ni otisli na sp.
Baho: "Visit će na Big Benu"
Nije bio offside ,i bolji rezultat je rep. trokutistana napravila na virtualnom prvenstvu