Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
29 min. 5-0 za Švabiju. Prosto nevjerovatno.
sta mislis da je Susic izgubio ovoliko, pa ubili bi covjeka
@somebody_2 pa izgubili su 6:2 od Portugala pa su i dalje živi.... pretjerujete..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NOVO! Susic preuzima Brazil.
Kako će Tino Sven dobit brazilsko drzavljanstvo? Ima li kakve štele šta kažu?
NOVO ! ne seri.
A hahaha popili sedam Blitzkriegli. Tako vam I treba zbog vase bahatosti. Jos ste dobro I prosli.
Haj bar te nece pamtiti kao trenera koji je izveo reprezentaciju bez beka
da si imao jednog muhameda konjića u odbrani, ... big mo bi sve to sredio.
skolari, ko ti je birao te kloceve u timu ?? nije onaj švabo. jedino vas možemo spasiti da vam ponudimo safeta sušića, na jedno 8 godina.
Niste vi trebali ni do polufinala doci al zahvaljujuci sudijama i fifinom guranju dodjoste i nabiste se fino na njemacku...
Ovako je i susic trebo rec da je za sve kriv.
Jest da je kako treba. Nema kod nas toga nego ćeraj dokle može a da bi neko priznao vlastitu odgovornost za nešto ma nema šanse.
ma ko i yebe sta drugi misle skolari. nisi ti tolko popusio kolko igraci koji su tarabe.
Novi sponzori Brazila od danas su!!! 7 up i 7 days .
Ej moj Scolari... samljeli su vas ko Minas kafu
normalno da ce te pamtit kad iz ekipe izostavis jednog Kaku ili Ronaldinja a ubacis freda hulka pa hulk daj dobar nebi igro u rusiji-kamara mesa koje se valjuta po travnjaku.Jel i za poraz Brazila kriv Bakir i SDA komentatori hahahh hajte niste odavno spomenuli zlatne kasike i trezor.
SAFETE OVAKO SE PONAŠA PRAVI SELEKTOR: "Osoba koja je izabrala postavu, taktiku, bio sam ja. To je bio moj izbor."
I ja to uporno sve vrijeme govorim. Pljujemo Dzeku, ali ima neko ko moze Dzeku ostaviti na klupi, a to ocito nije uradio, isto vazi i za Spahica. Igraci nisu krivi, kriv je onaj sto im dozvoli da igraju kad nisu na nivou. A on se jos i danas ne usudjuje priznati da je fulao u igrama bez lijevog beka, a trebao se prema svojim igracima ponasati kao prema svojoj djeci i spasiti ih od medijskog linca.
Vise je sinoc falio Silva nego Neymar. Rasulo u odbrambenom bloku. A i Fred standardno - taraba.
Ne bi njima ni jedan ni drugi nista pomogli sinoc.....brazil je zgazen kao poljska 1939
Jadan Scolari jos na pocetku tekme dijeli poklon Lowe, kazu da je u onoj kesi bio dres Brazila, i taku su Brazilci igrali cijelu tekmu kao poklon iz snova za Elf, Khedira, Kross i Schweinsteiger koji je igrao u defanzivi fantasticno, imam osjecaj da su oni svjesno do sada igrali defanizvno i takticki, cekali da im se neko malo otvori i onda njemacki Blitzkrieg, u 18 ili 19 min 5 golova, fantazija
Tako ti je to kad se 'určiš! Ko te hebe!