Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesic je diktator. :D Takav nam treba u reprezentaciji. Nema zajebancija i tacka!
Otjeraj i Selimovica Jesicu,imaš podršku
Ma jasta vi ste veliki klub pravo boli glava kaki ni real madrid i barcelona vam nemogu nista
Ovaj momak može kad hoće, problem je što on većinom neće. Sretno mu u karijeri i da se dozove pameti a šefu svaka čast na čvrstoj ruci.
niko nije veći od kluba u kojem igra, šteta crnjo jer znaš lopte da igraš i mogao si da igraš u velikim evropskim klubovima al ne možeš ni u BiH jer nemaš mozga. nije svako mario balotelli jarane
Bitan je uigran kolektiv i cvrsta disciplina.To je odlika svakog uspjesnog tima.Ko god iskace iz toga, zna se. Izgleda da je uprava pustila Jesica da radi svoj posao i to je dobra stvar.
Dobar igrac. Steta sto nezna za red i disciplinu. Jos jedan u nizu promasaja Ibrakovica.
imamo i mi takvih,sve sto ne valja,vozdra,sta cemo kad dodje evropa pa se oni pocnu sprdati,trebamo i jedni i drugi da gradimo tim za evropu,jebes ovu nasu ligu
kakva tragedija...
Jeli to onaj kz milana talenat