"Clasico" osvaja Ameriku
0
Najava utakmice na Times Squareu
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar federalna televizija nije u stanju prenositi samo tu jedinu utakmicu barcelona-real,zar je toliki problem ako već za porez daju 9 miliona godišnje.....sramota
MA GLUPANI, ONI SEBI VEĆ U 25-TOJ GODINI NARUČE INVALIDSKA KOLICA ZA KASNIJE KAD PRESTANU SA KARIJEROM RAGBI IGRAČA.
@saltsalt Američki nogomet, koji je u SAD popularan, nije isto što i rugby, česta greška... Inače, američki nogomet mi je u zadnje vrijeme postao veoma zanimljiv sport, i voljeti jedan ne isključuje i ljubav prema ovom drugom. :)
ma gleda se \"socer\" i u americi cak se i na ulicama djeca igraju skontali se da je ragbi bezze spram fudbala..
SLABO SE TO VAMO GLEDA SAMO IMIGRANTI TO GLEDAJU UZADNJE VRIJEME NAS IMA VISE PA ZATO reklamiraju, kad ratovi prestanu niko nece znati sta je soccer u americi.