Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije nikola platio.. sta se bunite.. nek plati pa klati
SUPRUGA MI JE TRUDNA 7 MJESEC. MUŠKO, BIT ĆE DRUGI RONALDO, AL ŽIVIMO U FINSKOJ. BILO BI DOBRO DA GA SAVEZ VEĆ SAD POZOVE U MLAĐE SELEKCIJE.
Imam jednu repriku na izlaganje doticnog citatelja TALENAT,koji je napsiao:DA JE ON TOLIKO DOBAR DAVNO BI ZAIGRAOI ZA LIVERPOOL. Da Nikola nije toliko dobar on nebi bio u Liverpoolu.momak je imao povrede koje su ga malo usporile,ali sve ce doci na svoje.Oni koji igraju za drugi tim Drine iz Zvornika i Glasinca sa Sokoca imaju kvalitet a da negovorimo nekom ko je u takvom timu.
Jarane drzi se Danske i nepomisljaj na ove prostore. Sretno!
Naravno da nije interesantan kad je u pitanju tudji igrac, srpski igrac... za razliku od glu.pavog naroda koji to ne moze da skonta, ljudi u savezu su to prepoznali.... to ti isto dodje kao da ste objavili Adam Johnson nije interesantan irskom savezu!
Rođak, nisi lud da svoj talent protratiš u BiH. Ovdje te nikad neće cijeniti, kao što vidiš po ovim komentarima. Uvijek će te bombardirati svojim bosanskim glupostima: on je Srbin, on je ovaj, onaj. Ovdje se znanje i talent ne cijeni!! Mi te volimo gdje god da igraš!
Ako već pišete o nekome, napišite mu pravo ime i prezime, on se zove Nikola Sarić, a ne Šarić
Njegovo prezime je SARIC/ bez kvake) Mozete mu naci web stranicu na yootube.
Ja poznajem njegovoga oca i dobri smo prijatelji,druzimo se cesto.Svake smo godine zajedno na Borackom jezeru. Vecina je totalno deziformisana i nagadjaju o nekim stvarima. Otac je rodjen na Borackom jezeru,majka je sarajka.. Imao je peh pa je prije 3 godine povrijedio kolejno zbog kojeg je pauzirao skoro godina dana,pa kada je se vratio onda su mu slomili nogu.To je i jedini razlog sto nije debitovao za LIverpool. Neigra za omladince LIverpoola nego za rezervni tim i najplaceniji je fudbaler u toj kategoriji. Otac mi je njegov rekao da su mu neki trazili da podmaze/da nekome da novac/da bi dosao na pripreme u Siroki Brijeg prije 2 godine.Od Srbije nikada nije dobio poziv,niti je ko kontaktirao.a misloim da Srbija nije u opcijii..Reako je da je Danska prva na redu,ali nikada nije rekao da mu sin nezeli igrati za BIH.,jer u fudbalu se nikada nezna i nema pravila.Na yootube imate neke klipove pa mozete pogledati,evo jedan: http://www.youtube.com/watch?v=Iwpe8xT15TE
Nikola,zaigraj ti za nasu srpsku repku.Mani se ti ovih zeleni.
nije on paroslavac on je porijeklom iz okoline Kaknja tacnije KR.Sutjeska iz mjesta idakle je Ivica Šarić operni pjevač.... iz te okoline su jos Lovren i Bartulović koji su oba molili da igraju u BiH ...
momak se preziva sarić a ne šarić
SAVEZ NAPOLJE! Ima dosta mladih igraca koji bi igrali za Jednu i Jedinu,ali niko ih ne zove! Da li znaju oni seljaci u savezu kakvu bi BiH imala dobru repku?? Imamo i sad ali mislim na mladju generaciju! Mora se nesto uradit,HITNO!! Volim te BiH!
Sta baljezgat1? Jeftinije je momku platiti avionsku kartu i hotel za jednu sedmicu i testirati ga na Kosevu, nego slati neku gomilu volova da se provode po Londonu. Nikad do pameti!!!!!
Ma on da je dobar, sa 19 godina davno bi zaigrao za liverpool
Ma taj je mladic talent vec 10 godina. Izgleda da ce ostati vjeciti talent. Sjecam ga se kada je bio dijete. Ne znam zasto ocekujete da igra za repku? Gdje igra on?Cuj izrazio zelju. Pa i ja bih volio igrati uz Dzeku, Vedu ,Seju,Pjanu i Misketa. Ko ne bi? Momak treba za mladu BiH repku da igra. I Danci polako sumnjaju u njega.