Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bili su Tuzlaci prije par dana i u Tesnju na pripremnom turniru...interesantno cuganje, klosarenje po gradu, onda kreveljenje konobarima u kaficima jer se ne toci alkohol za ramazan, ma nema prava fina gradska raja... Vrhunac je bio bijeg tih \"huligana\" iz fast food-a sa tri neplacena sendvica, j-e-b-e-s ga sami sebe nazivaju fukarama i pristaje im bas, odgoj 0 poena. Ne blatite manje gradove, jer se u njima bar zna sta se postovanje, a sta je klosarenje.
ovim fukarama svako kriv..prvo zeljo,pa nacelnik gracanice,ko je slijedeci? eminem?
Sloboda je prosle godine bila najlosija u ligi i zasluzeno su ispali , ove godine bez ikakvih pojacanja \"hoce\" da nazohor udju u PL sto je nemoguce. Ostat ce te vi tuzlaci u federalnoj jos dugo dugo a predsjednik Slobode je iz gracanice , dasin jaran a ujedno i kriminalac davud zahirovic koji je tu dosao s namjerom da se pokrade to malo sto je ostalo od slobode .. Dasu je najveci lopov i dani su mu odbrojani u Gracanici !!! To svi znaju !
ČUJ NAFURALI SE GRAČANLIJE DA IGRAJU SA SLOBODOM,PA ŠTA SU TREBALI DA PUTE SLOBODI 3 BODA,NAVIJAM ZA SLOBODU DUGO GODINA ALI STVARNO NISU NIŠTA POKAZALI NI PRPŠLE GODINE ,A KAKO GLEDAM NEĆE NI OVE.SRAMOTA ,A ŠTO SE TIČE OVI HULIGANA TOG POSTOJI NA SVAKOM STADIONU I POSTOJAĆE SVE DOK NAM JE OVAKVA DRŽAVA.VEIKI JE BR. NEZAPOSLENIH OMLADINI JE JEDNOSTAVNO DOSADNO ,A PARA NEMAJU MORAJU SE NEGDJE ISPUHAT.U LIJEPO TITINO DOBA SVI BI BILI LIJEPO U ZATVORU U PRAVILI PRUGU BRČO - BANOVIĆI.OVO TITIO NEMOJTE DA VAS ZAVARA ZA DASU SIGURNO NEĆU GLASAT , ON JE SVOJE ISPUHO
Šta jeTuzlaci pokro vas Daso pa jaučete? Nas krade 15 godina pa mi šutimo.
A KO JE KRIV SLOBODI KAD JE KRENULA U GRADACAC NA UTAKMICU PA IM GORIVA NESTALO KOD TERMOELEKTRANE PA SVE SU TO LOPOVI PA I TAJ VAS IBRAK JE JBN LOPOV MAKNI TE GA DOK VAS NIJE POKRAO STAVITE SVOGA COVIJEKA KO VOLI KLUB A NE NEKE COBANE,A SLOBODA AKO JE BILA BOLJA U GRACANICI ZASTO NIJE DALA 5 KOM PA POBJEDILA A NE I ONAJ GOL SU UTRPALI POSLE SUDIJSKOG ZVIZDUKA JADNO JE TO ZA TUZLU I FUKARE
http://www.youtube.com/watch?v=iNOdZ411Q-U&feature=player_embedded
Daso ruralac, koji je sa jaranom moralicem pokro sta se moglo dok ovaj nije rikno.Dao mu sinu na deset godina stan, vakufski u kojem ne smije da se pije, jer je uslov bio s ovsj n samo da loce nego se roka i heroinom... a posteni ljudi koji nemaju gdje nisu mogli da dobiju taj stan..Fuj, gadi mi se Gracanica, jedva cekam da idem odavde!
Bio sam na tekmi.Poništen je gol za Slobodu,al opravdano jer prije i nego što je lopta došla do gola sudija je već svirao prekršaj(opravdano) igrača Slobode.Naravno,u cijeloj onoj gužvi u 16-tercu slabo ko čuje sudijin znak i ide se na hoo-ruuk da se lopta ugura u gol,tako da je i opravdano ponašanje Slobodinih igrača al nije imalo uticaja na sudijinu presudu,kao što nikad neće ni imati u bilo kojoj utakmici na svijetu,jer što se svira ne poništava se i to igrači,pogotov u našim ligama,moraju shvatiti i prestati gubiti živce i koncentraciju na sve to. Utakmica je bila loša i prije toga,2-3 passa ekipe ne mogu da realizuju,a do protivničkog gola se dolazilo samo nekim nabijanjem lopte,i koje kakvim samostalinom fintama...
Ko gubi ima pravo da priča. Žalosno je samo da jedna \"SLOBODA\" traži opravdanje u Gračanici.
daso naj veci kriminalac,sve same klosare skupijo oko sebe,cokora,mico i ostali.govno od covjeka.
SRAMNO DOISTA, DOLE LOPOVI ! ! !
pa dobro tuzlaci neko vam vazda kriv. Pa što ljudima ne utrpaste 8 komada pa tada vam sudija nebi mogao nista \" ako već jest nešto \"
Bio sam svjedok price pojedinih gracanlija kako je sudijama u etni izvjesni Skoro \"ocitao\" bukvicu te su isfrti psolije utakmice bili ugosceni u Etni.A za Dasu cijela opstina bruji da je lopov i da mu niko nista ne moze.
racKu je on pokusao smiriti situaciju, sve sto ta brkata seljacina zna da radi jest da pljuje i psuje djecu od kilu protivniku. Sramota za takvu javnu licnost. Napravio nam je od sporta nulu, u Bratstvo godisnje ulaze po 2 mil maraka da bi bilo tu gdje jeste, dok nam ostali klubovi umjesto da napreduju, padaju sve nize i nize. Da ulozi 500 hiljada u rukomet, 500 hiljada u mali fudbal i imali bi Ligu Sampiona svake godine sa RK Gracanicom i Kaskadom. Sramota je da najtrofejniji kolektiv u Gracanici (MNK Kaskada) nema pisljive marke od opstine, da klub koji je dao 20 reprezentativaca dolazi u situaciju da se bori za opstanak, jedino zna doci Brkati da psuje i da se tuce, ah jada i cemera. Dobro su nam juce Tuzlaci i pjevali \"Vasa vam je mrtva carsija\", nije daleko od toga. Pisam se Daso na tebe, od mene glasa vise nemas!
gol je bio regularan i to su potvrdili policajci koji su bili iza gola na koji je gol postignut.. Bratstvo sluzi nacelniku za reklamu i za pranje novca ..ni u jednom klubu na svijetu nema da se daju plate iz dzepa bez potpisa i bez bilo kakve priznanice a to nas ako bog da (bivsi) nacelnik radi godinama...bratstvo potrasi 4 puta vise para nego bila koja druga ekipa iz tog ranga takmicenja NACELNIK nusret helic je rastjerao domace igrace kako bi na strancima mogao prati novac....
Nemoj ni sanjati da ce SDA pobijediti na opcinskim izborima,ma ni sanjati covjece,nema od toga nista!Nisam ni za SDP ali bogami za vas jos vise nisam!