Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
real želi preko noći da napravi tim koji će biti bolji od barce i koji će osvojit sve ali nikada nigdje neće naći igrače kalibra messija ,xavija, inieste, ville,..........ova barcina generacija je najbolja svih vremena i možda nikad niko neće imati ovakvu generaciju. šanse da se ponovi ovakva generacija su 1;100000000000 .i ove sezone ih nema ko pobjediti to je realno .I svi navijači barce uživajte jer barca ovakva kakva jest neće biti vječno doći će do smjene generacija .
Haloooooo, Stivie G!!!!! Jedno su želje, drugo mogućnosti! Stvie G, ynwa! Neke se stvari nvcem ne mogu kupiti.....
pisete o realovim zeljama, a o barceloninom hitorijskom uspjehu samo mali clanak.....kako mozete biti tako neobjektivni i pristrasni???? jel takav treba novinar da bude???? dobro, shvatili smo da ste fan reala, ali objektivni budite u svom poslu...