Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast...
Da nije otvoren na Ilidzi nikad ne bih vidio da se igra u čarapama ...
@ludjak haha,mene sigurno nećeš dobiti :P
Kad iznajmimo teren je li dobijemo i ovu malu u ovoj rozoj majci?
ma naravno volio bi samo znati ko ce igrati za reprezentaciju 100% nece biti stele haha i kako smo samo jadni , molim vas ne ofirajte nas bolan gdje ce te igrati u carapama
Nacelnik je krimos i primitivac prije svega.
HAALOOOO SKINITE CARAPE !!!
Mislim da se to ne mora objašnjavati, ali eto napravicu izuzetak. Načelnik opštine svojim autoritetom i pozicijom utječe na pozitovna dešavanja u opštini, niko ništa ne može napraviti ako opština za to ne izda dozvolu. Još jednom čestitke načelniku i Budnji, da je meni da imam ovakvog načelnika kakav je ilidžanski.
ilidza je dragulj bosne, najljepsi dio sarajeva. Al ne zna to PAPAK sa carsije
Kakve ovo veze ima sa nacelnik hajde mi objasni molim te!?
ilidza ima najboljeg nacelnika od svih sarajevskih opstina. kada odem na ilidzu osjecam se kao da sam dosao u neki moderni evropski grad, dok u novom sarajevu je kao da je covjek u nekom gradu zaostalom u socijalizmu!
AL MORAJU BOSANCHEROSI U CHARAPAMA IGRATI
K\'o da nikad na TV-u niste gledali Fudbal na pijesku,zanimljiva igra pravooo!!
Sve poznati fudbaleri ga igraju, hahahhahaha... sve klasa do klase.
Druze, hajde ti na plus 40 stani na vreli pijesak :)
Ovo fudbala na pijesku nije vidjelo. Prvo teren mora biti potpuno suh, a ne ovo blato. Plus ovdje kakva je podloga ljudi trce s loptom, finte rade, sto je apsolutno nemoguce kada je teren onakakav kakav treba da bude. Dobar pokusaj, ali ne dovoljno dobar.
ovo je dobroooo pravoooo