Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
strasan Igrac al kad hoce da igra ibro bio nedododirljiv i messi bi mu gledao u ledja
koga zaboli k.... za tvoje glupe komentare
Sad bi neko mogao i reci da su takvi romi ne mogu biti samo na jednom mjestu ... svedska holandija italija spanija pa opet italija .. i igra samo kad mu je do igranja ..
Preslusajte MIX...Prejak...od 0:40 xD http://www.youtube.com/watch?v=9ie6tfKntj4
Ibra prljavi cig.ane!
Fantastican igrac, pravo cudo evolucije (sa ovakom konstitucijom nevjeravtno se krece i kontrolise loptu). Mana mu je sto je tipican Bosanac, igra dobro kad mu je volja i ne ferma nikog.
@Dr. Zamolio bi te da prestaneš pričati nebuloze!
Firgo, car. Ja zbog ovoga gledam fudbal a ne zbog onih navijenih što trče trista na sat. Svaki tim u kojem je igrao u posljednjih pet godina je osvajao titule - tako će biti i ove :-)
MOS sve zna,mos je najjaci,i najbolji a da negovorim najpametniji...ko ga je prodo sa ovoga foruma gdje pa da pametuje...dajite komentare tipa bravo,auu,precijenjen,malo placeno kako igra,prelos igrac i tako....sada se nasli vi da govorite koliki je koji transfer bio ili nije!!!...puno pozdrava MOS-u od obicnog covjeka :)
Barcelona je platila 45 miliona u gotovini plus Eto, čija vrijednost nije nikada tačno procijenjena i Hleb, čiju platu i dalje daje barca. Otprilike je preko 80 miliona eura. A u Milanu nije na posudbi. naime, Milan do idućeg ljeta mora isplatiti 24 miliona eura.
p.s. i skotro da sam ubjedjen da je na posudbi u milanu, sto znaci nije se ni marka provrtila na transfer, jer ustvari to nije transfer nego posudba.
bet-et-hoouuum-tačka-kooouuumm
transfer za barselonu nije tacan dobili su eta, tako da nije ovolika suma, nije u novcu. nisu morali dati eta, mogli su se dogovoriti da daju jabuka u vrijednosti 30 mil. dakle nije tacna suma.
AFERIM majstore
Vlatko Marković je zakasnio na pregovore sa Zlatanom oko igranja za Hrvatsku reprezentaciju, jer im se usput pokvario autu i tako su pregovori propali
Svedjani....
Bas ste papci oko cega se prepirete.